Mi a jobb reggelire ebben az esetben, zabkása vagy mogyoróvaj?
Minden reggel úszok 1,5 órát, ezalatt kb 2,5 km megy le.. Alapjáraton nem szoktam reggelizni, de így edzésre csak nem kéne éhgyomorra menni(gondolom én)
Mi a jobb reggelire, zabkása 3 ek zabpehelyből (vízzel főzve) vagy egy teáskanál mogyoróvaj elnyalogatása?
A zabkása.
Egy tk. mogyóróvajjal kétlem,hogy jóllaknál.
Lenyomhatod nyugodtan éhgyomorra az edzést!
Én egyébként a mogyoróvajat választanám, de csakis cukormenteset (pl. Scitec),egy evőkanállal.
#2: 100 kcal zabpehellyel is csak a mesebeli gyk-zók laknak jól... De térfogatra több és rostos, a mogyoróvaj viszont zsírosabb s fehérjedúsabb, ami sokakat jobban laktat, bár a cukor más irányba szokott hatni. De igazából ekkora mennyiségnél mindegy.
Nem lehetne megenni a zabkását mogyoróvajjal, párszoros mennyiségben? Nekem ez se lenne jó (túl cukros), de hátha a kérdezőnek igen.
Nem tudom, mivel alapból fogyókúrázok és nem is szoktam reggelizni, ezért félek az egésztől, hogy nem mozgom le az edzésen:D
igen, a mogyoróvaj cukormentes
a zabkása-mennyiség az nem sok?
Általánosan nincs olyan, hogy na, ez sok. Kinek mi a sok. Van, akinek 20 dkg zabpehelyből jó a zabkása, van, akinek kevesebből, de telenyomja kalóriadús egyebekkel, hogy jóllakjon (a párom reggeli zabkásája 1000-1200 kcal, ha fogyni akar, akkor is ennyire van szüksége, hogy energiája legyen a munkában s haza bírjon jönni ebédelni). Ehetsz akármilyen nagy reggelit, ha arra van szükséged, lemozgod, s megfelelő kalóriadeficited lesz a nap végén, így is jól fogysz.
Ha neked nem kell reggeli, ne reggelizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!