Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig bírja még?...

Szerintetek meddig bírja még? Mi az a súly aminél már kibukik a szervezete durván?

Figyelt kérdés

Adott egy 23 éves lány, aki mindigis 50 kg volt. Se több, se kevesebb, sosem.

Mindig ezt mutatta a mérleg, szerencsés.

Aztán most hónapok óta fogyni kezdett. Először csak 48 körülre, de ez már fura mert mindig stagnált az 50.

Utána 46 lett, ez már nagyon durva volt. Lassan 45...44...

Ma reggel felkelt, és "üres gyomorral" ráállt a mérlegre. (Ekkor 24 órája nem evett) 42.9-43.5 kg volt. Persze ez azért vissza fog állni 45-re mert ez csak az üres gyomor miatt volt alacsony.

Meddig bírja szerintetek a szervezete, hogy ne legyen komolyabb baja? Tehát pl. 40 alatt már váratlanul összeesne vagy vmi?!

2016. júl. 17. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Hat en nem neveznem azt szerencsesnek aki 50 kg

Meg mert allna vissza ha nem eszik? 30 ig lemehet akar lattam mar olyat

2016. júl. 17. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:

általában a vese áll le elsőnek.

ez olyan szintű fájdalommal jár,hogy mentőt kell hívni.

2016. júl. 17. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
egyébként az anorexiásokat általában a krónikus belgyógyászatra szokták vinni a haldoklókhoz.
2016. júl. 17. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet tudni. Nagyon nem mindegy, milyen magas.

De egyébként miért olyan biztos, hogy tovább fogy? Miért kell egyből "anorexiásozni"? Semmi részletet nem ír a kérdező, aki valószínűleg maga a kérdés tárgya, és azért nem ír részletet.

2016. júl. 17. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Változó, ki meddig bírja, a magasságát sem ismerjük. Hogy szerencsés-e valaki mindig 50 kilóval, az sem egyértelmű.
2016. júl. 17. 17:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Én 50 kilóval majdnem kövér lennék, a 45 kötüli az ideális. De ehhez az is hozzátartozik, hogy 150 cm "magas" vagyok.

Szóval eléggé lényeges lenne a amgasságot is tudni.

2016. júl. 17. 18:01
 7/12 A kérdező kommentje:
165 cm.
2016. júl. 17. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, ha sovány, hanem ha nem eszik rendesen.
2016. júl. 17. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Gondolom akirol a kerdes szol, maga a kerdezo.. Tehat ez nagyon emberfuggo. En is 165 cm magas vagyok, szinten sose voltam tobb 50 kg-nal, annyi se, majd anorexias lettem, 30 kg-ig fogytam le, igaz ekkor mar 5 percig tartott felulni reggel az agyban, es nem birtam egyedul lepcsozni sem. Nalam 38 kg alatt kezdodtek az egeszsegugyi problemak, de ismerek olyat akinek ilyen magassaggal mar 45-nel voltak. Koplalasnal nagyon labilis az ember szervezete, en nagyon energikus voltam, megis a verkepem es a hormonszint vizsgalat olyan eltereseket mutatott, hogy az orvosok konkretan azt mondtak, barmelyik percben meghalhatok. A majfunkciom eszrevetlenul allt le majdnem.. Ha ez etkezesi zavar, akkor kivetelesen hallgass azokra, akik segiteni probalnak, meg ha nehez is. Utolag latni fogod, hogy butasagot csinalsz. Semmikepp nem ajanlom, hogy probalgasd mennyit birsz. Nem er ennyit, sot, meg csunya is. :) a 45 kg meg nem olyan tarthatatlan, ha mindenkepp sovany akarsz lenni, akkor legyen ez az also hatar. Valoszinuleg meg igyis kivannak a bordaid. Sok gyonyoru dolog van az eletben, koncentralj azokra! Ha ezt folytatod nem lesz lehetoseged boldognak lenni, tanulni, karriert epiteni, csaladot alapitani. Ezeket tartsd szem elott, ne a csontokat! Sok sikert!

21L

2016. júl. 17. 18:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. júl. 17. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!