Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék ebből annyit...

Hogyan tudnék ebből annyit fogyni ami úgy elfogadott?

Figyelt kérdés

Egy sima lapos hassra vágyok és 1 kis mellizomra.Mindezt otthon szeretném mert 16:00ig munkába vagyok és még haza kell mennem bevásárolni szóval komplikált a napom.Nincsenek súlyzóim se.

Most így nézek: [link]

ki.Mit csináljak?

2016. júl. 11. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Főzöl rizst, hozzákeversz konzerv babot (előtte le kell öblíteni a sós lé miatt), vágsz bele paprikát, hagymát, raksz bele egy kis húst ha akarsz. (a hús nem különösebben egészséges, de ha valaki eszi, hát egye) Ez a kaja kb 15 perc alatt elkészül, finom, és egészséges
2016. júl. 13. 20:13
 12/13 anonim válasza:
Fuss, ahogy a lábad bírja, "szod! /Brickleberry/
2016. júl. 14. 11:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Az alap étrend a zöldség, saláta legyen hússal, hallal, egy kis szójával ha szereted, de utóbbiból ne sokat. A fehér kenyeret cseréld teljes kiőrlésűre, és ne egyél belőle napi szinten túl sokat. Ehetsz tojást, mértékkel olajos magvakat és gyümölcsöt is bár a gyümölcscukorral vigyázni kell.

Tésztát , krumplit, rizst, fehér babot, lencsét sem kell elhagyni, csak fogd vissza ezeket, mert nagyon magas a szénhidráttartalmuk. Így megvan a változatosság ami mégsem mindig zöldség, vagy nyúlkaja. A főzelékeket is fogd vissza havi 1-2 alkalomra. Amikor csinálod, teljes kiőrlésű lisztet használj, vagy vannak már szénhidrátcsökkentett lisztek , maglisztek, de úgy tudom nagyon drágák. Nekem az nem fér bele, csak a tk liszt, így ritkán eszem főzeléket. Ha meg tudod fizetni étolaj helyett kókuszolajat használj sütéshez. A rántott dolgokról sem kell lemondani, csak módjával.

A rengeteg lemondás, korlátozás nem mindenkinek válik be. Sokan ezek miatt bukják el a fogyást.

A mozgás önmagában kevés, ha nincs mellette normálisabb étrend. Válassz olyasmit amit élvezettel csinálsz.

Ha édesszájú vagy, válassz gyümölcsöt, vagy cukormentes édességeket. Az is szénhidrátdús, tehát vigyázni kell vele, és óvatosan adagolni. Nem falhatsz be 1 tábla csokit egyszerre, csak pl 3 kockát. És elég sok féléből lehet választani. A diéta nem arra való, hogy kínozd magad. Szóval ezek jó alternatívák.

Én a magam részéről jó dolognak tartom, hogy havonta beiktatok 1 bűnöző napot. Ez nem jelenti azt, hogy bezabálok mértéktelenül mindent, csak annyit, hogy a régi kedvenc nassolnivalóimból kiválasztok egy fajta cukros édességet és egy sósat. És ezeket elfogyasztom. Segít kitartani. Tudom, hogy majd ha eljön a következő hónap, és megint lehet egy ilyen napom, és így nem adom meg magam a pillanatnyi kívánósságnak:) Így is beleférek a napi kalóriakeretembe mozgással együtt. Szóval még csak túl sem lépem. Max a szénhidrátot, de 1 nap nem lényeg. A többi napon úgyis kalória és szénhidrátkeret maximuma alatt eszem.

2016. júl. 14. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!