Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen "lefogyás" már?...

Ez milyen "lefogyás" már? (tóth vera)

Figyelt kérdés
Minden oldalon ott van, hogy így meg úgy lefogyott, odakattintok, erre ott egy fotó válltól felfelé, az arca duci, a válla husi... vagy valami extrabő fekete cuccban mutatják messziről, hogy pont nem látszik semmi. Ez így mi? Miért kampányol a fogyással, ha látszólag egy deka le nem ment róla?
2016. júl. 8. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Állandóan erről látok megjelent cikkeket, pedig nem is olvasok búlvárt. Kb. hetente lehoznak valamit Tóth Vera fogyásáról. Ha tényleg szimplán akarattal, életmódváltással fogyott volna le, akkor azt mondom, hogy mutogassák, kell a jó példa. De könyörgöm, mi ebben olyan baromi nagy szenzáció, hogy egy olyan (amúgy tök drága) műtéttel sikerült csak látványos eredményt elérnie, amivel akkor is fogyna, ha keresztbe szalmát nem csinálna (hiszen egyrészt nem bír annyit enni, másrészt nem szívódik fel rendesen a tápanyag).

Én s kövér voltam meg édességfüggő (utóbbi sajnos nem változik), nagy nehezen összeszedtem magam, életmódot változtattam (ami mellett ki is tartottam) és egyre többet sportoltam. És ezt nagyon sokan megcsinálták már rajtam kívül is, ennek kellene pozitív példának lennie.

Így csak irigykedhet a sok médiazabáló, hogy bezzeg neki nincs pénze több milliós műtétre, majd bánatában eszik tovább. Ha még megnézel mellé egy részt Pumpedékből, akkor teljes lesz a kép. Beteg egy társadalom...

2017. jún. 20. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!