Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem megy a fogyás? Mi...

Miért nem megy a fogyás? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Régebben leadtam több, mint 10 kg-ot fogyókúrával, és edzéssel. Ez után négy kg bármilyen komolyabb erőfeszítés nélkül tűnt el rólam, pedig rendesen ettem. Ha többet ettem a kelleténél pedig stagnált a súlyom.

Jelenleg próbálok ismét fogyni. Nagyjából egy hónapja hetente 2-3 alkalommal edzek egy órát. Minden étkezésemre odafigyelek, ha édességet vinnék be ritkán abból is csak alig. Egy nap nagyjából 1100, maximum 1200 kalóriát viszek be. Mindenre odafigyelek, mégis ahelyett, hogy súlyt vesztenék, nem sokkal, de nehezebb lettem.

Mit kéne tennem? Miért lehet ez?

2016. júl. 7. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit eszel? Mit sportolsz? Hány kg vagy? Miyen magas? Hány éves? A fontos infókat kihagytad.
2016. júl. 7. 21:39
 2/6 A kérdező kommentje:

170 cm és 73 kg.

Nincs egy megadott étrendem, amit követek. Teljes kiőrlésű kenyeret eszek csak, általában több zöldséget, és kevés húst.

Futok, és az interneten található gyakorlatokat szoktam végezni. Általában 5-10 perc közepes tempójú futás, 100 hasprés 40-50 kitörés, stb...

18/L

2016. júl. 7. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok hús legyen, az jót tesz, ne éhezz.

Hasprés és társai nem sokat érnek fogyás szempontjából.

Fogyáshoz heti 3x,4x min 40 perc futás, úszás, görkori, bicikli vagy kardió kell.

És amúgy az étrend fontos. Kell legyen egy meghatározott étrend, napi 5x enni és a változatosság is elengedhetetlen.

2016. júl. 7. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. :) Próbálok húst enni, egyszerűen csak nem szeretem. Sohasem ettem sokat.

Mostantól próbálkozom többet edzeni, és normálisabban étkezni. :)

Azt viszont tényleg nem értem, régen ugyan ezzel a módszerrel mint írtam 10 kg- al kevesebb lettem. Sőt, zéró testmozgással, több étkezéssel is fogytam. Egyszerűen érthetetlen ez számomra...

2016. júl. 7. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobb volt az anyagcseréd aztán lelassult, mivel nem a legjobb módszer a te fogyásod. Nem maximum 1200 kcalt, hanem minimum annyit kellene enni, egyenletesen eloszztva 5 étkezésre, és egészséges ételekből válogatva + a sport és a megfelelő folyadékbevitel.
2016. júl. 7. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem megy a húsevés, egyél pár tojást, figyelj az ajánlott minimum fehérje- és zsírbevitelre.

Segíthet az anyagcseréd gyorsításában, ha több meleg ételt eszel, és minden nap igyál egy bögre jó meleg gyömbérteát. Tegyél több fűszert az ételeidbe, nagyon hasznosak, az adalékanyagokat (ízfokozók, tartósítószerek, aromák, színezékek) pedig kerüld.

2016. júl. 8. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!