Ez a mintaétrend jó ha fogyni szeretnék? Mivel egészítenétek ki?
Ez úgy rossz, ahogy van. Miért ad minden vacsorára sajtot?
Hol a zab? Illetve a mennyiségek?
Aki fogyókúrázik alapból nem kéne, hogy gyümölcsöt egyen, de főleg nem uzsonnára.
Lehet kötözködni, de szerintem jó az étrend. Azt mondani, hogy gyümölcsöt nem lehet enni, a világ egyik legnagyobb hülyesége -szükség van a szervezetnek rá! Ha sok gyümölcsöt eszünk, kevesebb édességre van szükségünk, mert a szervezetnek elég annyi cukor. De ahogy a sóra és a zsírra is szükség van rá (a kulcs abban rejlik, hogy barackkal vagy krémessel pótolod a cukrot).
Egyébként ha lehet valami szabályt felállítani a gyümölcsökre az a mérték (ami minden másra is érvényes), és, hogy ne este 10 kor egyél gyümit.
Nekem csak a 2-3 virsli szúrt szemet, szerintem 1,5-2 is bőven elég, saláta mellé.
Nekem tetszik, odafigyel a fehérjére, a szénhidrátra, zsír sem hiányzik. Változatos. Egyedül a szóját nem enném meg akkor sem, ha agyonvernének, de ez legyen az én bajom :)
Virsliből meg olyat kéne keresni, amiben több a hús, mint az ipari hulladék és lehetőleg szójamentes (na ilyen nem sok van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!