Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » (Akik csak haszontalan válaszo...

(Akik csak haszontalan válaszokkal jönnek kérem kíméljenek! ) 14 éves fiú vagyok,165 cm és 51-52kg, szeretnék "kockás hasat" elérni, hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

Az alap már viszonylag megvan. Amikor reggel felkelek lapos a hasam, viszont estére már egy kicsit nagyobb, sokkal másabb, mint volt egy éve, mert azóta sokat sportolok és másképpen étkezem, így már majdnem "tökéletes". Körülbelül 2-3hete járok fociedzésre, ezalatt is sokat változtam már, és azelőtt pedig jártam néha futni, és most is fogom csinálni. Leírom az étrendem:

R: 1szelet barna kenyér(!), vagy barna zsemle, esetleg graham-lisztből készült, vékonyan vajjal sonkával és mindig valami zöldséggel.

T: ugyanez, de reggelit általában csak hétvégén eszem mert suliban tízóraizom. Esetleg egy müzli-szelet.

E: sovány húsok, csirkemell, salátákkal, rizzsel, vagy ilyesmi.

U: joghurt,gyümölcs, esetleg barna lisztből készült sós kalács sonkával.

V: ilyenkor valami nagyon könnyűt szoktam csak enni, általában itt is egy joghurt vagy valami ilyen.

Fehér lisztet nem eszem, cukros dolgokat nem eszem/iszom, csak hetente néha becsúszik 1-2 kis csoki, de müzli-szeletet eszem egy nap egyet, de mivel sokat mozgok szerintem belefér (nem csak fociedzésre járok, amúgy is sokat mozgok). Szerintem az étrendemmel nincs gond, sok húst is eszem.

Most a hasam: amikor befeszítem, akkor látszódnak a körvonalak, és ha lehúzom a bőrt (vagy mondhatjuk vékony zsírrétegnek is.) akkor ez a 6 látszik (ugyanezeknek a körvonala is) :

[link]

Azt szeretném, hogy alapból is látszódjon valamennyire, ehhez pedig szükséges ugyebár leadni a zsírt a hasról. Edzések mellett kijárnék hetente 2x futni 30-40perceket, az edzésen is sokat futunk természetesen és csinálnék mellé felüléseket is (elég jól bírom őket, 3-400at megcsinálok úgy, hogy ne legyen izomlázam másnap belőle, 100as szériákkal).

Szerintetek így sikerül? A HASZNOS és NORMÁLIS válaszokat köszönöm!

2010. ápr. 14. 21:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A többi hasznos válaszadónak köszönöm!
2010. ápr. 23. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!