Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 éves,128 kg,186 cm vagyok.1...

20 éves,128 kg,186 cm vagyok.1-2 hét alatt mennyit tudnák fogyni, ha csupán vízen élnék? Tudom, hogy érdekes kérdés csak sajnos nekem nincs időm. Muszáj. Idióta válaszok nem érdekelnek, csak komoly és őszinte!

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 19:09
1 2
 11/19 anonim válasza:

Hol olvasol ilyen kreténségeket?:D

Normális ember nem fogy 35 kg-t 1 hónap alatt, mert annak semmi értelme. Mint ahogy a te 10 kg-s fogyásodnak sem volt, ezt így látatlanul biztosra veszem. Önmagában ezek a számok nem is jelentenek semmi. Ennél sokkal fontosabb a testzsír-százalék.

Az elérni kívánt célhoz kitartás kell. Ez pedig csak rajtad múlik, de a többségnek könnyebb azt mondani, hogy nincs meg hozzá az akaratuk és inkább hagyják az egészet az egészet a francba. Így a rossz hozzáállásuk már azelőtt megölte az egészet, mielőtt bármiféle változás történhetett volna.

2016. júl. 4. 23:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Havi 10 kiló is csak a nagy felesleg miatt jöhetett össze s bizonyára nemcsak zsírból. IRREÁLIS* fölémenni, de már ez is extrém.

*De nem lehetetlen. Neked nem ajánlok napi 1-2 maratont, de ha valami hasonlóan aktív dolgot csinálsz, akkor sok mehet le. Izomból is sok, persze, máshogy az igazán gyors fogyás nem megy, de zsírból még több. Őszintén szólva nem hiszem, hogy megvan hozzá az állóképességed és kitartásod, nekem sincs meg.

De pusztán üldögélve a víz mellett nem fogyhatsz nagyon, nagyon gyorsan. A test nem így működik. Nem tudom, egy ekkora embernek mennyi a kalóriaigénye, de max. akkora deficitet hozhatsz össze (majd kevesebbet, de erről már regéltem s amúgy sem bírod sokáig).

Havi -30 kilóhoz napi 7000 kcal deficit kell. Más kérdés, hogy ezt lehet-e bírni, ezek csak a számok, hogy enélkül nem fog összejönni. Neked közel sincs ekkora kalóriaégetésed, ennyiben azért biztos vagyok s esélyes, hogy a fele se, főleg koplalva. S nem bírod sokáig.

2016. júl. 5. 00:00
 13/19 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__32.. Itt van nesze... Utolsó komment, -35kg.... -.-"
2016. júl. 5. 10:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Orvostól és dietetikustól kérj tanácsot, ne itt a gyakorin. Ha már belefogsz és tényleg elhatároztad, hogy most megcsinálod, akkor csináld rendesen. Azért is jó a profi segítség, mert akkor velük rendszeresen tudsz konzultálni, az egészségi állapotodat is tudják ellenőrizni, neked is motiváció, hogy mindig kapod az infókat, visszajelzéseket tőlük. Plusz biztonság is, hogy nem csinálsz hülyeséget, ami miatt esetleg később még több kiló jön vissza.

Szóval én nagyon drukkolok! De ne ugorj bele mindenféle csoda diétába, hanem valóban komolyan foglalkozz a dologgal, segítséggel, ne egyedül.

2016. júl. 5. 10:30
 15/19 anonim válasza:

# 13

És ha én leírom, hogy pusztakézzel megöltem egy sárkányt, akkor azt is ilyen kész tényként kezeled?

2016. júl. 5. 10:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Koplalni ökörség de csinàld nyugodtan. Ha egyszer nem hallgatsz a normàlis vàlaszokra... Aztàn majd megtanulod, hogy nem lehet a végtelenségig bírni és mikor újra enni kezdesz rögtön lerakódik. Több is jöhet vissza mint mikor elkezdted.

Én anno tizenévesen csinàltam ezt , hogy csak vizen élek. 8 nap utàn majdnem elàjultam a suliban, nagyon szédültem. Plusz nem fogytam egy dekàt sem. Ellenben utàna ràkapcsolt a hízàs.

2016. júl. 5. 11:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Ilyen egy bal**** válaszokat istenem... Már fogy az aki nem eszik vagy csak nagyon minimálisat de mellette tornázik, edz, stb.... múlt hét vasárnap álltam rá a mérlegre, vasárnap állok rá újra és meglátjuk....
2016. júl. 6. 10:05
 18/19 anonim válasza:

# 17

Akkor csináld a hülyeségedet, senkit nem érdekel. Majd megtapasztalod, hogy nem vezet sehová. Remélem akkor megint itt fogsz rinyálni, mert nem hallgattál ránk...

2016. júl. 6. 10:45
 19/19 anonim válasza:

Én 130 voltam, most 91.

Nem szeretek éhezni, fogyókúrázni, számolgatni a kalóriát, hogy "reggel 10 óra 21 perckor, kelet felé fordulva egyél ennyi..."

Én koplalás és számolgatás nélkül fogytam le, a számomra legfinomabb kajákat ettem, bármennyit és bármikor.

Csak annyit csináltam, hogy elhagytam minden cukrot és nem ettem kenyeret, pék árút, tésztát, krumplit, és gyümölcsöket.

De: sült húsok, levesek, rántotta sajttal, szalonnával, kolbász, túró, felvágottak, ilyesmi.

Bármikor és bármennyit.

Ha hajnal kettőkor a számítógép előtt dolgozva éhes voltam, akkor ettem.

És csak 100 kiló alatt kezdtem el sportolni, nem akartam a nagy súly miatt leterhelni az ízületeim. Ezt csak azért írtam le, hogy ne azt gondold, hogy bevezettem valami extra változtatást az életemben.

Több, mint 22 centi ment le a hasamról, könnyedén, jókat kajálva.

Akivel megosztottam ezt, és meg is csinálta, azoknak mind ugyanígy sikerült, 12 kiló, 22, 26 kiló, stb.

Sok sikert.

2017. ápr. 7. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!