SEGÍTSETEK! 2szer 3szor eszem egy nap nagyon keveset, és csak egészségeset, ugye hogy így le lehet fogyni?
Mennyi az a kevés? 8 hónap alatt 10 kiló az szép lassú, de lehet, hogy belassult az anyagcseréd, koplaláskor ez várható.
Nem látlak, de nagyon alacsonynak tűnik a célsúlyod, mi a gond a jelenlegivel? Inkább izmot szedj fel, ha nem nézel ki jól.
Hát, lehet, hogy igaza van anyukádnak, bár az is kérdés, hogy miket eszel, szerinted mi az egészséges.
Most jó a súlyod, nem hiszem, hogy az izmaidon kívül tudnál még másból is fogyni. Ha ez alá mész, főleg 40 kilóra, az már az egészséged rovására megy, plusz nem lesz nőies alakod sem. Inkább tartsd ezt a súlyt és sportolj (persze ahhoz valószínűleg többet is kell enned).
Én ezzel a magassággal 50 kg vagyok és nincs rajtam felesleg, sőt egyesek (pl. anyukám) soványnak tartanak.
Koszi mindenki valaszat! :)
Az utolso kommentelonek: sose volt valami noies alakom, tehat nekem mindegy. Rovid a hajam is amugy. :D
Most kezdtem el Pilatesre jarni, egyebkent pedig sokat gyalogolok egy nap iskolába es iskolábol.
Egy atlag nap ilyeneket eszek:
Reggeli - diétás tejbegríz
Tízórai - semmi
Ebéd - 1 főtt tojás, 1 paradicsom, néhány szem dió
Uzsonna - semmi
Vacsora - egy alma
:)
Hogy lefogyj és meg is tudd tartani, min. 1200kcal szükséges naponta, neked lehet 1100 elég.
De amennyit te eszel az iszonyat kevés:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!