SEGÍTSETEK! 2szer 3szor eszem egy nap nagyon keveset, és csak egészségeset, ugye hogy így le lehet fogyni?
Na igen, ha a szénhidrátos köretekből keveset eszel és nem fogysz tőle, akkor az azt jelenti, hogy nem a 40 kg az ideális súlyod. Viszont nem is leszel tőle dagi. Miért akarsz olyan vézna lenni?
Épp most kezdtem el nézni ezt a műsort: https://www.youtube.com/watch?list=PLuzElQajAWKSDvUmefCPVPzm..
Nagyon tanulságos, azt is említették, hogy bizonyos testzsírszázalék (ha jól emlékszem 13%) alatt elmarad a menzesz, ami azt jelenti, hogy a hormonrendszer súlyos zavart szenved. Lehet, hogy neked ez most nem tűnik túl fenyegetőnek, de később, amikor majd gyereket szeretnél, elég sok problémát fog jelenteni. Én a Te korodban 48 kg voltam, bár nem voltam anorexiás és elég jó étvággyal ettem mindent, mégis van egy olyan feltételezésem, hogy a hormonális problémáim valahol ott kezdődtek. Évekig nem sikerült teherbe esnem, két vetélésem volt, és később a szoptatással is nehézségeim voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!