Hogyan tudnék leszokni a nassolásról?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 13:17
1/16 anonim válasza:
Egyszerűen. 1 chips = 2 fekvőtámasz. Aztán akkor majd kiderül, hogy megéri-e enni 1 zacskóval.
2/16 anonim válasza:
Egyél rendesen. Ha nem vagy éhes, nem kell nassolni. Ha mégis... akkor a gondolkodásodon kell változtani.
3/16 anonim válasza:
a nassolás általában pótcselekmény. tudatosan kell étkezni el kell foglalnod magad és akkor nem nassol az ember. én 3 óránként eszek egy keveset és így nem vagyok éhes. ha mondjuk valami édességet ilyesmit megkívánok , azt beépítem az aznapi étrendembe de úgy hogy egy keveset eszek belőle de még aznap beiktatok egy 30-40 perces edzést. és tényleg így kevesebbet nassolok hiszen azt akkor kötelezően le is kell dolgozni :)
4/16 anonim válasza:
Egyszerűen abba kell hagyni,én nem hagytam...cukros lettem! Most nem nassolok:( ennyi...lásd a rossz példát és kérlek tanulj belőle,/nem egyszerű,mikor 3 gyereknek sütöm a legfincsibb sütiket,igaz nekik már csak mértékkel engedek enni/és én csak kóstolhatom őket!
5/16 anonim válasza:
13:30 vagyok,azóta fogytam 25kg-ot csak a nasi elhagyással és a rozskenyérre átállásal,azt is mértékkel! Tanultam a magam kárán...
6/16 anonim válasza:
Én egyszer megettem 8 tábla csokit egyszerre. 3 napig hánytam utána. Azóta undorodom tőle és nem is kívánok semmi édeset. Ennek több, mint fél éve.
Persze ne így szokj le, én csak elmeséltem az esetemet.
7/16 anonim válasza:
zöldséget vagy gyümölcsöt egyél helyette... vagy olvasd el a kalória tartalmat és gondold el mennyit kéne mozognod, hogy leedd.
8/16 anonim válasza:
Nálam az vált be, hogy nincs itthon semmi, csak gyümölcs (mármint nassinak).
9/16 anonim válasza:
Hát én hiába eszek napi 5-6 alkalommal, akkor is megkívánom az édességet.Igaz eddig még nem híztam el,de még csak 25 vagyok és még nem szűltem.Tudom le kellene szoknom róla,de egyszerűen nem tudok, túl édes szájú vagyok(viszont a túl édeset nem szeretem, a teát sem cukrozom, szóval nem értem ezt).Bár én mindig egy adott dolgot kívánok meg.Nem pusztán az édeset, hanem azt a bizonyos kekszet vagy csokit stb.
10/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentárral teljesen egyetértek,mintha csak én írtam volna. Kávét,teát cukor nélkül iszom,viszont bármennyit is ebédelek,akkor is úgy érzem,hogy úúúgy ennék még valamit,csak egy pár falatot. Szintén adott csokit,kedvenc a túrórudi :-) kívánok meg. Sajnos az sem válik be,hogy nincs itthon semmi,mert akkor addig agyalok,hogy végül csak sütök egy adag muffint,vagy valami gyors nasit. Egyébként nem mértéktelenül eszem,de az a baj,hogy a nem fogyásomat befolyásolja.
2010. ápr. 14. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!