A 30 perc torna tenyleg nem er semmit? Eves napi 5szor vagy minnel kevesebb?
168cm vagyok..es 83kg .... ( szeptemberben oktober kornyeken csak 67kg voltam, de tortent egy par dolog akkoriban, minek hatarasa folyton ideges voltam,s nyugtatasul az evest valasztottam, mire eszbekaptam mar a merleg 80-on felul volt..)
elkezdtem tornazni par napja napi 30 percet, ( tobbet nem is nagyon birok.. ) s futni fogok jarni heti 3 alkalommal 6km-et. ez szerintetek hatasos lesz? julius kornyekere visszanyerhetem a volt 67 kg-mat? evessel mit tanacsoltok?
16/L
Szerintem már ez is tök jó, ha valaki 20-30 percet tud mozogni. Én ezelőtt alig mozogtam, most minden nap mozgok minimum 15-20 percet. Van, amikor több is belefér (1 óra). A rendszerességen van a hangsúly.
Tudom ,hogy állítólag a zsírégetés 40 perc után indul el, de nem szabad egyből fejest ugrani az üres medencébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!