Hogyan fogyjak derékból 7 cm-t rövid idő alatt?
Figyelt kérdés
Plusz combból is jó lenne fogyni, szoktam futni mostanában és úgy veszem észre, hogy egyre vaskosabb :( modellkedés miatt kellene fogynom néhány hét alatt :S2016. jún. 20. 20:49
1/5 anonim válasza:
lol....a modellkedés nem adott sok észt ahogy látom....
Olyan hogy csak combból, csak derékból, csak hasból csak ebből abból fogyás NINCS! Magyarul helyi zsírégetés nem létezik.
Helyes étrend és edzések kellenek. Ha normálisan csinálod heti 0,51 kiló lemegy.
3/5 A kérdező kommentje:
lol.. sajnálom, de nem tudtam, nem vagyok jártas a témában. Köszönöm a válaszod! :)
2016. jún. 20. 21:56
4/5 anonim válasza:
Az eszes dologgal nem téged akartalak minősíteni, ne haragudj, másmire értettem. :) szívesen. Amúgy súlyzós edzés és megfelelő étrend kell. A súlyzótól formásodsz majd.
5/5 A kérdező kommentje:
Nincs gáz, csak úgy jött le, mintha rám értetted volna..:D Egyébként azzal tisztában vagyok, hogy a mozgás önmagában nem elég, és hogy a fogyás túlnyomórészt a táplálkozáson múlik.. Viszont volt egy időszak, amikor odafigyeltem az étkezésre is,napi háromszor ettem kis adagokat és mellette még mozogtam is rendszeresen, de 2 kilót tudtam leadni összesen 1 hónap alatt, ebből kifolyólag szépen lassan feladtam, és visszatértem az önpusztító gyorskajás életmódhoz, amiért nagyon szégyellem magam..:( Mit csináltam rosszul? Lehetséges, hogy lassú az anyagcserém, és esetleg amiatt nem sikerül fogynom? Vagy ez normális, hogy csak ennyit fogytam 1 hónap alatt? Basszus, bárcsak értenék ehhez..:D
2016. jún. 20. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!