Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szakértő segít nekem?

Szakértő segít nekem?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék kb 10 kg-ot. 172 cm, 65 kg, lány. Csak az a baj hogy pajzsmirigy gyulladásom van. Ennek ellenére is tudnék úgy fogyni, hogy csökkentem a kalória bevitelt ( egészséges táplálkozás) és naponta edzek 15 percet. ?

2016. jún. 18. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a 15 perc édeskevés, én mikor közel 100 kilóval fogyókúrázni kezdtem, még akkor is többet bírtam. A szakértő pedig az orvosod, aki a pajzsmirigygondodat diagnosztizálta, őt kérdezd.
2016. jún. 18. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:

15 perc edzés? Azért túlzásba ne vidd! ;) Nekem a bemelegítés szokott ennyi lenni.

Egyébként az orvosoddal beszélj, legyen jól beállítva a gyógyszered, és akkor menni fog a fogyás. Szálkásító diéta + súlyzós edzés heti 3x teljes testes edzéstervvel + heti minimum 3x40 perc aerob (gyorsgyaloglás, bicikli, taposógép, ellipszis).

2016. jún. 18. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Me a kaloriat szamolgasd legyszives hanem a szenhidrat bevetelet.Hagyd el a mesterseges szenhidratokat mert ezeket alakitja at a szervezet zsirra,illetve a cukrot.Mindenhol csak a kaloria szamolgatast hallhatod,de ez valojaban folosleges ,ertelmetlen,mert a szervezetben ilyenfajta folyamat hogy kaloria egetes nem tortenik,helyette zsirlebontas. Ha gondolod szivesen segitek privatot irj,amiben tudok.32/l
2016. jún. 18. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!