Pajzsmirigy+Slim kapszulát próbálta már valaki? Mennyire segít a fogyásban?
Nekem jelentős pajzsmirigy alulműködésem volt 2007-ben aztán szedtem egy évig a rendes gyógyszert és vmiért elhagytam csak úgy. Most újra kiderült h szintén, csak durvább mértékű lett az alulműködés. Én újra kezdtem szedni a Letrox gyógyszert, júniusban megyek dokihoz, akkor kiderül, hogy mennyit javított a dolgon. Amúgy elkezdtem komolyabb makró bevitelekkel számolni és kajálni és gyönyörűen mennek le a kilók.
Szóval nem kell így feladni. Én az ilyen kapszulákat nem ajánlom. Nem vagyok én se gyógyszerpárti, de ebben az esetben szerintem érdemesebb azt választani és a jó étekzést, sportot
Megnéztem a dobozán és egyáltalán nincs benne jód :) A honlapjukon se írják, hogy jód lenne benne, így nem tudom honnan ez az info ( [link]
Én 1 hónapja szedem (mellette persze figyelek az étrendemre, és néha van időm sportolok is) és már 3 kg-ot fogytam! Már be is szereztem a következő hónapra is, biztosan folytatom a kúrát :)
Sziasztok! Mivel a kérdést, kb. pont egy éve tették fel, ezért a válaszom az eredeti kérdező számára biztos nem releváns, de hátha érkezik valaki, akinek szüksége van infóra. :) A Pajzsmirigy+Slim nem gyógyszer, hanem étrendkiegészítő, azaz nem segít rendbe tenni az tesztek által kimutatott pajzsmirigy alul-, vagy túlműködést.
Viszont nálam, aki évek óta túlsúllyal küszködik, de nincs konkrét pajzsmirigy problémája, segít, hogy ne is ingadozzon a dolog. A legfontosabb amit tapasztaltam, hogy azt a fajta sóvárgó éhségérzetet mulasztja el, amikor csak a szemem kíván enni, mert van kaja. Vagyis a tabletta segítségével tényleg csak annyit eszem, amennyire szükségem van. Így sportolással és rendes étrenddel együtt, tényleg segít súlyt veszíteni, üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!