Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pajzsmirigy+Slim kapszulát...

Pajzsmirigy+Slim kapszulát próbálta már valaki? Mennyire segít a fogyásban?

Figyelt kérdés
Pajzsirigy alulműködés miatt az emésztésem is elég gyatra, így könnyebben kúsznak fel és nehezebben mennek le a kilók. Most hallottam erről az étrend kiegészítőről és a betegtájékoztatója alapján a fogyásban is segít. Kíváncsi lennék, hogy aki már próbálta, mit tapasztalt? Valóban segít?

#fogyás #pajzsmirigy #Pajzsmirigy+slim tabletta
2016. máj. 17. 15:49
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Először is: nem hülye hormonpótlással teszed tönkre a szervezetedet, ha annak szüksége van a hormonpótlásra... Például, ha te már hízol az alulműködéstől, igen is, nem ártana gyógyszert szedned rá.

Kétféle eredetű lehet a pajzsmirigy alulműködés: lehet "sima" alulműködés, pl. jódhiány miatt, pótolod, lehet, hogy rendbe jön. Vagy lehet autoimmun (a szervezeted elpusztítja a saját pajzsmirigyed, mert "ellenségnek" tekinti), ami viszont élethosszig tartó hormonpótlást jelent, és akkor igenis szükséged lesz egy bizonyos mennyiségű hormonpótlásra a továbbiakban, mert az elsorvadó pajzsmirigyed már nem tud annyi hormont termelni. Ez utóbbi nem visszafordítható folyamat.

Én az autoimmun csoportba tartozom (Hashimoto thyreoiditis). Sokat olvastam a témában (tanultam is fősulin róla). Tudományos kutatások igazolják, hogy a szelén JÓ hatással van, és van értelme szedni (az antiTPO szint csökkenését bizonyították a szelén kúrával). Persze csak kúraszerűen, mert a szelén túladagolása a szervezetben ugyanilyen káros tud lenni, mint a hiánya (hajhullás, stb.) Tehát jó termék ez a Slim.

Az autoimmunnál tilos a jód (sóban, étrendkiegészítőben, multivitaminokban, bármiben) mert az ronthat a helyzeten, de mivel ebben nincs, ez sem vet fel kérdést.

2018. jan. 22. 12:09
 12/14 Jelena11 válasza:
fogyáshoz melyik slim a jó?
2018. jan. 24. 21:49
 13/14 anonim válasza:

Egy hete vettem Pajzsmirigy SLIM-et, egy-két napig nagyon csípett a széklet, de aztán megszűnt a kellemetlen érzés. Az biztos, hogy felgyorsította az anyagcserémet, naponta 2-3 alkalommal kell mennem wc-re. De meg is van a hatása, ezen az első héten 3 kg-ot fogytam.

Azért azt is tudni kell, hogy december óta nem eszem kenyeret és krumplit, és letettem a Coca Cola Zérot is.

A Slim nélkül heti egy-egy kiló ment le.

Remélem a heti 3 kiló fogyás marad és végre bele fogok férni a ruháimba.

2018. febr. 4. 12:50
 14/14 anonim válasza:
7 kilót fogytam, aztán megállt a fogyás.
2018. máj. 16. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!