Szeretném a vacsorám kiváltani, jobban mondva minimálisra csökkenteni lenmaggal, vagy zabpehellyel, ezeket csak simán tejjel ehetem?
Köszönöm a segítséget, azt hiszem megtaláltam a megoldást: kalóriaszámolás lesz!
Láttam, hogy valaki pontozgat lefelé...számomra mindenki tanácsa hasznos volt!!
A lenmag elég hervasztó simán tejjel (a s tej elég sokak szerint kerülendő, én sem eszem), a zab OK lehet, a zabkása ilyen. Bár nem este szokták enni, bár ez nem mindenkit zavar.
Ha este vagy éhes, akkor este legyen a főétkezésed... Lehet, hogy van, aki át tudja alakítani a saját természetes ritmusát, nekem speciel katasztrofális az ilyen próbálkozás. Bár az idők folyamán a vacsoráról az ebédre tolódott el a hangsúly, de mindig is nagy volt mindkettő, ezek a természetes evési időpontjaim s jaj nekem, ha kihagyom vagy minimalizálom bármelyiket is. Tuti sok ember ilyen, vannak reggelizősök, akik nem működnek egy nagy reggeli nélkül s van, aki akkor nem is tud enni, ha mégis megteszi, szenved, viszont vacsora nélkül éjszaka szörnnyé változik... Nem játszanék ezzel, hanem kialakítanék egy megfelelő étrendet, a természetes ritmusomra alapozva, de kalóriadeficitet összehozva. Ki lehet tapasztalni, mikor, mennyit, mit jó vacsorázni, ha nem akarunk lefekvéskor éhezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!