Szeretném a vacsorám kiváltani, jobban mondva minimálisra csökkenteni lenmaggal, vagy zabpehellyel, ezeket csak simán tejjel ehetem?
-bármit ehetsz,ezeket is amiket írtál,nem az a lényeg,hogy este 6 után szabad e vacsorázni,és mit,hanem hogy mennyit eszel,
-ha keveset akkor fogysz,ha sokat akkor hízol...
Köszönöm, hogy írtál!
Igen tudom, hogy ezen alapszik, csak nálam az a gond, hogy délután/este farkaséhes vagyok, és eljutottam oda, hogy ennek véget kell vetnem.
A sok savam miatt este nem tudok zöldséget, gyümölcsöt enni, mert szétmar, így ezt a megoldást szeretném kipróbálni.
-de most komolyan,nyugodtan egyél azt amit szeretnél,csak keveset,
-barinőm havi 3-4 kilókat ad le így....
:-)
Lehet, hogy igazad van, csak bizonytalan vagyok, úgy értem szeretnék pár kilót leadni, ezért keresném a számomra megfelelő megoldást.
Egy a biztos: lépnem kell!
Este 1-2 órával lefekvés előtt már ne egyél szénhidrátot.
Egyél túrót pl kőrözött formában, de akár kicsi kakaóval esetleg ízesített proteinporral és kicsi vízzel, vsgy egyél húst, tojást...
A lényeg, hogy ne szénhidrát, inkább fehérje forrást.
Ha este felnyomod az inzulinodat, akkor hamar újra éhes leszel és nagy lesz a kísértés éjszaka kiosonni nassolni valamit... Az éjszakai evéssel pedig komolyan belezavarsz a hormontermelésedbe is.
annyira nem mindegy, mikor és mit eszünk...
Pont ezzel nem kéne, mert lefekvés előtt már nem nagyon ajánlott szénhidrátot bevinni.
Igyekezd elkerülni, helyette fehérjetartalmú ételeket, túrót, tojást, húst salátával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!