Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A vacsoramat szeretnem kivalta...

A vacsoramat szeretnem kivaltani egy feherje shake-kel. Melyiket ajanlanatok, ami nem olyan draga es nem szojafeherje, hanem tejsavo (max.7000ft/kg-os aron)?

Figyelt kérdés

170 cm/ 62 kg 23/L

Kiprobaltam egy scitec-es szojafeherjet es kb az 5. adag utan tok hanyingerem lett az izetol (pedig valoban nem voltam utana ehes), ugyhogy olyat szeretnek venni, ami finom :)

2013. nov. 3. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Myproteintől valami, nagyon olcsóak, adalékmentesek és jók.
2013. nov. 3. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

Oké, hogy sportolóknak gyors felszívódású, edzés utánra stb.

De egy 23 éves nőnek, vacsorára miért nem jó egy darab leölt egy leölt állat combjából? Az emberi emésztőrendszer szilárd táplálék emésztésére van kialakulva, miért kell a shake?

Sportolókkal megbeszéltük már hogy igen, adott esetben jobb lehet mint egy sült oldalas. De vacsorára, minek?

2013. nov. 3. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
* egy szelet hús, inkább így írnám. kicsit már kevertem a szavakat, fáradtság..
2013. nov. 3. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nem lehet jó :P Kérdezte, választ kapott, és kész. Hadd ne gondolkodjak mindenki helyett, legalább a fogyirovatban :P Csak nyugi, megvan az okom.
2013. nov. 3. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaja, nem is téged kritizállak, egyszerűen a trendet nem értem. Sőt, nem szeretem a trendeket. Miért kell hogy a fehérjepor divatos legyen?

Egyen az ember normális húst, bakker! Igen, értékítéletem van, nem kell mindenből divatot csinálni. A vacsora az saláta + hús (jó, van akinek túró, igen).

2013. nov. 4. 00:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy eleg valogatos vagyok es csak a csirkemellet eszem meg. Egy eve kezdtem a fogyokurat (inkabb eletmodvaltast), probaltam megszeretni a marhahust, halat, de egyszeruen nem megy. Csirkecombot sem eszem, mert irtozom a csonttol... Neha, ha futja, kacsa vagy pulykamellet veszek... Ezt eszem ebedre, salataval, parolt zoldseggel vagy barnarizzsel. Egy eve kerulom az edesseget is ugye. Ezert gondoltam estere a feherjet. Legalabb potolnam amit nem birok bevinni es legalabb az edesseg utani vagyamat is valamelyest csokkentenem.
2013. nov. 4. 06:26
 7/8 anonim ***** válasza:
41%

Jól van.

Elvinnélek egyszer vadászni, ahol azt tudnád enni amit begyűjtögetsz.

És amit a két kezeddel megölsz. Komoly fejlődést hozna, 1-2 hét után nemcsak a csonttól nem undorodnál, de saját magad ölnél hogy végre tudj mit enni. Biztos vagyok ebben. :)

2013. nov. 4. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Myproten impact whey tökéletes lenne rá. 19000ft az 5kg-s csomag.
2013. nov. 4. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!