A vacsoramat szeretnem kivaltani egy feherje shake-kel. Melyiket ajanlanatok, ami nem olyan draga es nem szojafeherje, hanem tejsavo (max.7000ft/kg-os aron)?
170 cm/ 62 kg 23/L
Kiprobaltam egy scitec-es szojafeherjet es kb az 5. adag utan tok hanyingerem lett az izetol (pedig valoban nem voltam utana ehes), ugyhogy olyat szeretnek venni, ami finom :)
Oké, hogy sportolóknak gyors felszívódású, edzés utánra stb.
De egy 23 éves nőnek, vacsorára miért nem jó egy darab leölt egy leölt állat combjából? Az emberi emésztőrendszer szilárd táplálék emésztésére van kialakulva, miért kell a shake?
Sportolókkal megbeszéltük már hogy igen, adott esetben jobb lehet mint egy sült oldalas. De vacsorára, minek?
Jaja, nem is téged kritizállak, egyszerűen a trendet nem értem. Sőt, nem szeretem a trendeket. Miért kell hogy a fehérjepor divatos legyen?
Egyen az ember normális húst, bakker! Igen, értékítéletem van, nem kell mindenből divatot csinálni. A vacsora az saláta + hús (jó, van akinek túró, igen).
Jól van.
Elvinnélek egyszer vadászni, ahol azt tudnád enni amit begyűjtögetsz.
És amit a két kezeddel megölsz. Komoly fejlődést hozna, 1-2 hét után nemcsak a csonttól nem undorodnál, de saját magad ölnél hogy végre tudj mit enni. Biztos vagyok ebben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!