Ultra loss shake-nél jelentkezhet mellékhatásként a hányinger?
Figyelt kérdés
Ma ittam meg az első adagot és miután megittam egy fél óra múlva erősen hányingerem lett. A Shake miatt lehet?2013. márc. 20. 20:50
1/5 anonim válasza:
ha tejjel ittad,akkor lehet.
vízzel kellene.
viszont túl magas a ch tartalma.
diétában én ilyet tuti nem fogyasztanék.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán miért van rá szükséged? Helyes étrenddel fogyni fogsz mindenféle shake nélkül.
3/5 anonim válasza:
Sz.ar kajàt talàltàl magadnak, ne nagyon csodàlkozz ://
4/5 anonim válasza:
több éve iszom, sovány tejjel, semmi bajom nem volt még tőle. Nem ezen élek, csak ha nagyon rámtör az éhség, akkor, nasi helyett a legjobb. Van, aki ezen él és tényleg sokat fogyott, de azt ő tudja, az ő dolga. Nem szabad eltúlozni.
Hányinger esetleg az érdekes ízétől is lehet, anyám sem bírja, még a szagát sem.
5/5 anonim válasza:
Lenne egy kérdésem.
Ha valaki megéhezik, miért nem eszik egy almát, salátát, kis szalonnát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!