Mivel keverjem a protein shake-et, hogy laktató legyen?
Sziasztok. Segítséget kérnék egy kis koleszos fogyókúrához. Heti 3 napot edzek, minden edzés végén még 40 percet sétálok gyors tempóban a futógépen és az étkezésemmel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget. Reggelire Kollath-reggeli-t fogyasztanék, délkörül pedig valami táplálóbb és hasznosabb kaját (ha tudom, zöldség,rízs, hús, ilyesmi), délután pedig bedobnék még egy fehérje turmix-ot.
A turmixal kapcsolatos a kérdésem, hogy mondanátok olyan ételeket, amiket ha bele botmixerezek a shake-be, finomabb és laktatóbb lesz, valamint nem hizlal (pl a banánról úgy tudom eléggé hizlal), ugyanis ha csak simán innám meg a fehérjét, nem ízlene egy idő után plusz nem elég laktató így hamar éhes leszek. Ha ezt jól betudom tartani, lehetséges kb 4-5 hónap alatt ledobni 15-18 kiló zsírt?
Lehet kibélelni a gyomrot keményítővel: rizzsel, zabbal.. csak nincs sok értelme.
Mi a vacsora? Hús, zöldség. Ha ezeket beleturmixolod a protein shake-be.. hát, laktató és tápanyagban dús étkezésed lesz.. ízre nem tudom mit fogsz kapni. Vaníliás-mogyorós sült oldalast görögsalival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!