Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fagyi még bele fér?

Fagyi még bele fér?

Figyelt kérdés

Reggilire: két pici magvas kenyérszelet mézzel vajjal

2 tojásból tojásrántotta 2 magvas zsemlével

Délelőtt volt még egy túrorudi 50g-os.

Szeretnék 2 gombóc fagyit meg délután.

Nem diétázom csak nem szeretnék fogyni.

2016. jún. 14. 15:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék hízni. Bocsi :)
2016. jún. 14. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Az egyetlen értelmes a mai napodba az a 2 tojás volt, mézes vajat eszel meg túró rudit, az a 2 gombóc fagyi már csak a használt wc papír a xar kupacra, hogy hasonlattal éljek.
2016. jún. 14. 15:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyeneket enni. De már elegem volt a salátából meg a sok gyümölcsből. Mert egy ideje azokat ettem.
2016. jún. 14. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Ez kb 1000-1200 kalória, nehezen tudom elképzelni h ettől híznál.
2016. jún. 14. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Első dolog: attól, hogy valami magvas, még nem feltétlenül jó. A mézben elég sok a cukor, azzal vigyáznék, rántotta oké.

Ha ilyen egyszeri alkalom, akkor beleférhet, de hosszú távon nem lesz jó ez az étrend. Kevés benne a fehérje (legalábbis ezek alapján) és sok a szénhidrát.

2016. jún. 14. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
bőven, de ne a kalóriákat számolgasd, hanem a szénhidrátot inkább.
2016. jún. 14. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
ha nem mindig ebből áll a napi adagod akkor ok
2016. jún. 14. 15:41
 8/12 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy kb. 2 hetente van ilyen napom csak. Nem nagyon fogyasztok edességet sem. Csak most valamiért nagyon kívánom az édeset. De nem akarok pudingot venni vagy más hü.lye edességet. De fagyit is régen nyaltam így arra gondoltam.

Lenne még egy kérdésem. Ritkán veszek zsemlét. Nagyon sokféle van. Ha legközelebb vennék melyiket érdemes? Eddig magvasat vettem, de írtátok az sem jó :/

2016. jún. 14. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem a magokkal van a baj, hanem a liszttel. A legtöbb pékáru fehér lisztből készül, ami abszolút haszontalan. Ráadásul sok terméknél, amit mondjuk teljes kiőrlésűnek neveznek, abba is kerül fehér liszt. Érdeklődj utána a pékségben és olyat keress, ami tényleg teljes kiőrlésű.
2016. jún. 14. 16:05
 10/12 A kérdező kommentje:

Így már értem! Köszönöm!

Kenyér amit eszek az rozsos szokott lenni.

2016. jún. 14. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!