Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elhívtam fagyizni az egyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam fagyizni az egyik lány osztálytársamat, mire ő azt mondta, hogy: majd meglátjuk, addig még úgy is beszélünk (néhány vidám smiley-val kiegészítve). Mire számíthatok? Szerintetek bele fog menni? 15/F

Figyelt kérdés

2016. jún. 7. 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Semmire ne számíts, ha nem mond azonnal igent egy ilyen jelentéktelen dologra, akkor felejtős. Nem Londoba szeretnél vele költözni 1 évre, vagy a kezét kérted meg, hogy gondolkozási időt kérjen...
2016. jún. 7. 17:56
 2/14 anonim ***** válasza:
hát igen van igazság abba amit az előző mond..de nem teljesen értek vele egyet....a lányok nem működnek egyszerűen..... nem mindig tudjuk mit akarunk...az hogy nem mondjuk egyből hogy igen az nem jelenti azt h nem....szerintem hagyd egy kicsit és majd kiderül...
2016. jún. 7. 17:59
 3/14 anonim ***** válasza:
kérdezz rá élőben. ott nem nagyon lesz esélye ennyire kitérni a válaszadás elől. Illetve ha ott is kifogásokat keres, akkor jobb lesz, ha hanyagolod
2016. jún. 7. 18:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még. Élőben akartam, de csütörtökön jön leghamarabb suliba, mert beteg, és hát nem nagyon akarom halogatni a dolgot, mert hát év vége van, és szeretnék hozzá valamivel közelebb kerülni, legalább elbeszélgetős viszonyba.
2016. jún. 7. 18:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia szerintem ez attol is nagyban függ hogy milyen típusú lanyrol beszélünk ha egy laza es kicsit bevallalosabb csajszi mond ilyet akkor annak eleg lerazos szaga van.. De ha egy nagyon erkölcsös vagy felenkebb lanyrol van szo akkor valoszinuleg következő alkalommal igen lesz a valasz a fagyira.. En egy mint csaj az utobbi csoportba tartoztam nemnmertem egybol igent mondani Nehogy olyan kis könnyűvérű lánynak tűnjek.. Tudom butaság de én naivan hiszek meg abban hogy vannak ilyen csajok a mostani rinik körében is😉 drukkolok😉
2016. jún. 7. 18:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Elnézést hogy hibásan irtam itt ott...
2016. jún. 7. 18:30
 7/14 A kérdező kommentje:
E választ olvasván megörültem, mivel a félénkebb csoportba tartozik. Reménykedek :)
2016. jún. 7. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem se remenykedj semmi joban!
2016. jún. 7. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Nos kedves kérdező sikerult elmenni fagyizni?
2016. jún. 9. 07:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Még pár szót sem sikerült váltani azóta, lehet tényleg nem lesz belőle semmi..
2016. jún. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!