Sikerulni fog,5-6 het alatt?
Nos,eloszor is bocsanat az ekezetek miatt.
-Aki ellenkezni akar vagy barmi az most el is kattinthat mert nincs most ahhoz kedvem-
Lany vagyok es kover es tenyleg kover. Eleg alacsony es 64 kg. 6 het mulva megyek nyaralni,meg strand es taborok. Lekell fogynom 14 kg-t. ha 5-6 hetig csak reggelizek(keveset,hogy legalabb suliba legyen energiam elbiciklizni,meg ide oda)folyadekot iszom es neha neha levest,delutan probalok sportolni,elfogom erni hogy lefoggyak 14 kg-t?
elore is koszonom.
Kizárt, hogy 5-6 hét alatt lefogyj 14 kilót. Olyan étrend mellett amit írsz, nem hogy fogyni nem fogsz, de rosszul is leszel.
Értem én, hogy fogyni akarsz de azért ne legyünk már ostobák...
Nem, ezzel csak azt éred el, hogy rosszul leszel, nagy valószínűséggel a táborokba, nyaralni sem tudsz majd elmenni, sőt, hízékonyabb is leszel.
Ilyen koplalós baromságokat nem kell csinálni, normális étkezéssel és mozgással kell fogyni, max. heti 1kg-ot.
A lassú fogyás a tartós fogyás. A koplalásos gyors fogyás eredménye azonnal eltűnik, amint az ember abbahagyja (jojó effektus), sőt, még kövérebb is lesz. 64 kg-ból meg kizárt, hogy 14-et kéne fogynod. Egyébként minél alacsonyabb vagy, annál jobban meglátszik minden egyes leadott kiló. És a napi egy étkezés is rossz ötlet, a napi minél több étkezésre kell szétosztani a napi táplálékbevitelt. A sport az egyetlen, ami jó ötlet abból, amit írtál. Attól nem csak fogysz, de ami rajtad marad, az is "jobban áll", feszesebb lesz.
Annyit elárulsz, hogy hány centihez vagy 64 kg hány évesen?
Ha egészséges életmóddal nem fogytál akkor ott nem az egészséges életmóddal volt a gond, hanem azzal, hogy többet ettél mint amennyit mozogtál.
Normális étkezéssel, megfelelő mennyiséggel, és rendszeres sporttal lehet fogyni. Koplalással nem.
158cm
16.
Lehet fogyni koplalással, természetesen, de nem ilyen gyorsan és megvannak a hátrányai, veszélyei is.
Volt sportolóként lehetne fogalmad a táplálkozás alapjairól. Pl. hogy kell enni, hogy működj... Az elég alap szerintem.
Amit írtál, az extrém koplalás s ezt akarod te másfél hónapig sport mellett. Ez így nem fog működni, összeesel. Én nem írom ezt olyan könnyen, mint mások, akik szerint 3 nap böjt után összeesik az embner, ez nyilván nem így megy, de 5-6 HÉT kb. semmi étellel... Ilyet az ember túlélhet, ha baj éri s elég tartaléka van hozzá (ha nincs vagy érzékeny/beteg/durván tápanyaghiányos az elején, akkor belehal), de ez nem az a szint, amit normális, józan ember szabad akaratából szerencsétlen szervezetére kényszerít. Komolyan megáll az eszem, miket nem csinálnak az emberek magukkal, csak mert van rajtuk egy kis háj.
Nem vagy tényleg kövér ilyen számokkal. Van rajtad felesleg, elhiszem, hogy hájas a hasad s számodra ronda, de nem itt kezdődnek a vészes dolgok.
Menj nyaralni és élvezd a nyarat, ezt sokkal több hájjal is lehet... Persze fejben másmilyennek kell lennie.
Nyilván igyekezz változtatni, az jó. De lassan, kímélően, normálisan.
Ne koplalj és főleg ne hosszú ideig szinte nullkalóriásan (mert nem hiszem, hogy mondjuk 2 liter igen tartalmas, fehérjét és zsír is bőven tartalmazó levest nyomnál be reggel. van, aki meg tudná csinálni s az egy teljesen okés módszer is lehet annak, aki reggelizős típusú extrém időszakos böjtölő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!