Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretnek fogyni 3 het...

Vannnda kérdése:

Le szeretnek fogyni 3 het alatt 5 kikot, hogyan fog ez sikerulni?

Figyelt kérdés
nem eszem csak reggelit es ebedet 4 es 5 ora utan mar eggyaltalan nem , este csinalok gyakorlatokat , szamszerint 60 felulest . 80 labgyakorlatot (labonkent) 10 fekvo tamaszt es 30 gugolast. es futok 2 kort a hazkorul , de mindezekkel sem tudok lefogyni . Mit tegyek ?
2012. jún. 20. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne koplalj ez baromság hogy nem eszel egyél napi 5-6 alkalommal keveset a gyakorlatokat sem viszed túlzásba na meg a két köt a ház körül szerinted menynit érhet? :D Kb. kell neki 2 perc míg körbe futod legalább 30 perc futás.
2012. jún. 20. 22:50
 2/5 A kérdező kommentje:
ertem akkor noveljek rajtuk , de a fauatsanal nem ket perc hanem 9,8 masodpeer egy kor pedig nem lassan futok , eleg nagy a tav
2012. jún. 21. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
én a helyedben a futást hagynám először is, mivel az csak elég nagy távokban hatásos.. helyette ajánlanám a lépcsőzést, azt könnyebb sokáig csinálni, a gyakorlatokat pedig úgy végezd, hogy ne egyszerre sokat, hanem váltakozva 15-30 darabot egyszerre, aztán más gyakorlat, aztán lehet újra azt.. sokkal többet bírsz majd csinálni belőle és jobban is hat... koplalni tényleg nem szabad, pláne nem napi 2 evés.. butaság, jobban tartalékol a szervezet... inkább azt javasolnám, hogy csökkentsd a szénhidrát fogyasztást, tehát tészták, kenyér, édességek nagyon mértékkel... mellesleg nem írtad, hány kiló vagy.. minél kevesebb túlsúly van rajtad, annál lassabban és nehezebben mennek le a kilók... egyél sok salátát,zöldségeket, húslevest, húst szabad bármennyit de inkább barna rizzsel pl... gyümölcsből banánnal és szőlővel csínján.. nekem ezek segítettek már pár kilótól megszabadulni :)
2012. jún. 22. 16:24
 4/5 anonim válasza:
Én 5 kilót fogytam úgy, (lassan hatot), hogy cukor nélkül iszom a teát és nem eszem csokit meg mozgok. Nem olyan borzasztó, meg lehet csinálni.
2012. jún. 22. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:
58 kilo vagyok es 154 centi , inkabb a hasamon es a csipomon van a felesleg mashol nem nagyon . koszi a tanacsokat
2012. jún. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!