Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyok, de lassan es felek h...

Fogyok, de lassan es felek h bele unok, mi motivaljon?

Figyelt kérdés

Nagyon köver voltam , es meg mindig az vagyok , föleg hasban , fogytam 6 kilot , kaloria csökkentessel , ezt a 6 kilot 3 honap alatt fogytam le , nem igaz h olvadtak a kilok sose eltem at ilyet habar mozgok is .

Felek h elvesztem a motivaciom , mert nem megy olyam gyorsan mint ahogy szeretnem, de koplalni mem merek felek h duplajat hizom vIszza . Most 90 kilo vagyok , 170 magas 30 fölötti nö.

Mi motivaljon ebben a folyamatban ?

Igy h nem nassolok az elet nem olyan muris unom a sok odafigyelest , fegyelmet es felek h bele unok . Tippek

2016. jún. 13. 12:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A kalóriatöbblet hizlal és csokitortával is le lehet fogyni (bár ez nem jó példa, a csokitorta pont jó és fogyást segítő étel, ha én csinálom), ezt ne nekem mondd, tudom :). Akkor Te kivételes vagy, tudom, hogy van ilyen is, csak ritka. Én is túleszem magam bármivel, ha nem figyelek, sőt sokszor akkor is, ha igen.

Akkor mi a gond? Neked is nehéz deficitben enni, mint nekem? Nos igen, ez fárasztó egy idő után (nálam évek, mert nem szokott sikerülni), de mit lehet tenni? Ha jókat eszik az ember, az azért kellemes, van, aki koplal és siralmas ételeken él.

2016. jún. 13. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha naponta benyomsz 4-5 hambit, akkor előbb-utóbb biztos, hogy lefogsz fogyni.
2016. jún. 29. 20:01
 13/13 isabel25 válasza:
Szia! Sikerült lefogyni? Bár látom régi topic.
2017. márc. 14. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!