Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér vagyok, kéne még fogynom?

Kövér vagyok, kéne még fogynom?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem érzem magam nagyon kövérnek,tudom h nem vagyok egy kifejezetten sovány lány de az utóbbi időben egészen jól érezrem magam a börömben, viszont pár hete egyik "kedves" ismerősöm kövérnek nevezett és ez eléggé arcon csapott. Eléggé összezavart a dolog mert nemtudom eldönteni h mennyire reális ahogy látom magam.(Az utóbbi pár évben több mint 10 kilót fogytam, tényleg kövér voltam és emiatt se igazán tudom megitélni a jelenlegi alkatkmat.)

Képet küldeni nem szeretnék de igyekszem a leirni mindent ugy h el lehessen képzelni:

Súly: 53-56kg között ingadozik(vannak lustább időszakaim,meg mielőtt megjönne azelőtt is nagyobb a súlyom)

Magasság:156cm

Mellbőség:92cm,70-75D a melltartóméretem

Derék:62cm

Csípő:91cm

Comb:52cm(kb a legvastagabb részénél)

Vádli:38cm

Ruhákból felsőkben ált. S/36os v M/38as a mérerem(az M a mellem miatt szokott kelleni), nadrágból ált S/34-36os lenne jó, de a magasságom miatt inkább gyereknadrágokat hordok abbol a 152es v 158as méretet.

Előre is köszi a válaszokat!:)

2016. jún. 7. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj a súlyoddal meg az alakoddal, lehet hogy a vádlid picit vastag, de ez legyen a legkevesebb probléma, azért mondom csak mert én 172 cm vagyok és nekem 36 azt hiszem és elég vékony, nem tudom 156 centinél ez hogy néz ki, de tuti nem csúnya. Szóval nyugi, teljesen rendben vagy :D
2016. jún. 7. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ilyen vékony a derekad?:o kell
2016. jún. 7. 20:20
 3/9 A kérdező kommentje:
A derekam tényleg ekkora, nem tudok hasra hízni( v is biztos tudok, de nem szoktam csak csípöre,fenékre meg combra)
2016. jún. 7. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
szerintem kicsit duci vagy de ez semmiképp sem probléma, kitartással és akarattal simán lefogysz, ilyen 5kg-t elég szerintem. bár ez csak az én véleményem én túlságosan sovány vagyok legalábbis azt mondják xD
2016. jún. 7. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A méreteid egyszerűen csodásak, a számok alapján ily karcsú derékra nem is számítottam :D

Az ismerősöd vak, rosszindulatú, nem normális vagy a csontvázakat szereti. Ez van. Egy másik ismerősöd pedig bizonyára hizlalna, ez ilyen.

Jó lehetsz, de ezt neked kell látnod.

2016. jún. 7. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
90-60-90 a jó arány, úgy látom ahhoz elég közel vagy. Olyan testet alkoss amivel elégedett vagy.
2016. jún. 7. 23:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Hülye az ismerősöd. Az alakod nagyon jó!
2016. jún. 8. 08:03
 8/9 anonim válasza:
Ejj azok a cicik :p
2016. jún. 8. 08:45
 9/9 anonim válasza:
Egyátalán nem vagy kövér én is kb 162 cm vagyok és 53 kilo vagyok... Most nyaron igaz hogy le akarok dobni pár kilot na de ki nem?
2016. jún. 8. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!