Kövér vagyok, kéne még fogynom?
Alapvetően nem érzem magam nagyon kövérnek,tudom h nem vagyok egy kifejezetten sovány lány de az utóbbi időben egészen jól érezrem magam a börömben, viszont pár hete egyik "kedves" ismerősöm kövérnek nevezett és ez eléggé arcon csapott. Eléggé összezavart a dolog mert nemtudom eldönteni h mennyire reális ahogy látom magam.(Az utóbbi pár évben több mint 10 kilót fogytam, tényleg kövér voltam és emiatt se igazán tudom megitélni a jelenlegi alkatkmat.)
Képet küldeni nem szeretnék de igyekszem a leirni mindent ugy h el lehessen képzelni:
Súly: 53-56kg között ingadozik(vannak lustább időszakaim,meg mielőtt megjönne azelőtt is nagyobb a súlyom)
Magasság:156cm
Mellbőség:92cm,70-75D a melltartóméretem
Derék:62cm
Csípő:91cm
Comb:52cm(kb a legvastagabb részénél)
Vádli:38cm
Ruhákból felsőkben ált. S/36os v M/38as a mérerem(az M a mellem miatt szokott kelleni), nadrágból ált S/34-36os lenne jó, de a magasságom miatt inkább gyereknadrágokat hordok abbol a 152es v 158as méretet.
Előre is köszi a válaszokat!:)
A méreteid egyszerűen csodásak, a számok alapján ily karcsú derékra nem is számítottam :D
Az ismerősöd vak, rosszindulatú, nem normális vagy a csontvázakat szereti. Ez van. Egy másik ismerősöd pedig bizonyára hizlalna, ez ilyen.
Jó lehetsz, de ezt neked kell látnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!