Ugyanilyen magassághoz én 46 kiló körül vagyok, de ettől még te sem vagy valószínűleg kövér, a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben. :) Ha jobb alakot szeretnél, akkor iratkozz be valami sportra és kicsit jobban figyelj oda az étkezésre, de komoly, sanyargatós diétába ne kezdj bele.
2015. dec. 24. 09:25
2/16 anonim válasza:
A súlyod elvileg pont megfelelő a magassághoz, de ugye sport az minden embernél alap kell hogy legyen :D
Az első válaszoló viszont kórosan sovány.
2015. dec. 24. 09:47
3/16 anonim válasza:
Kövér éppen nem vagy, de már jó úton haladsz oda.
Ebben a korban az emberek a későbbi normál méreteikhez képes soványak, megnyúltak. 20 évesen ezekkel az adatokkal nem lenne semmi gond, de 15 évesen azt jelenti, hogy elhízásra hajlamos vagy, nagyon oda kell figyelned, hogy milyen módon táplálkozol és mozogsz-e eleget.
2015. dec. 24. 10:03
4/16 anonim válasza:
Nézz tükörbe. Jó, vagy nem jó? Miért vadidegenek mondjanak véleményt két szám alapján?
Az első meg nem feltétlenül kórosan sovány.
2015. dec. 24. 10:48
5/16 anonim válasza:
Első vagyok. Egyáltalán nem keltem a kórosan sovány, beteges ember benyomását. Sokat sportolok, viszonylag széles, nagy vállaim, izmos lábam van, nem csak csont és bőr. Egészséges, sportos vagyok, jó étvággyal és elég sok energiával.:) (Heti kb. 5x 1,5 óra sport)
2015. dec. 24. 12:55
6/16 anonim válasza:
Akkor elnézést, bár elég kevés ember rendelkezik ilyen minimalista súllyal és azok általában elég soványak :D De legalább te nem vagy egy közülük.
2015. dec. 24. 13:10
7/16 anonim válasza:
Én 168 centimmel és a 65 kilómmal vékony vagyok. Heti 3x sétálok/korcsolyázok/lovagolok. Persze egyéntől függ, hogy neked hogy áll a 67kg. Ha akarsz változtatni valamin, akkor kezdj el mozogni (a séta is tökéletes, nem kell kilómétereket futni), és egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, kevésbé zsíros húsokat, és kevesebb cukros csokis dolgot.
2015. dec. 24. 13:13
8/16 anonim válasza:
Kabe 10 kilo felesleg van rajtad. Most ez meg nem gond, csak 10 ev mulva majd 90 kilo leszel ha igy haladsz.
2015. dec. 24. 13:29
9/16 anonim válasza:
Én 169 centivel és 64 kilóval messze voltam nagyona kövértől, ellenben látványosan jobb ehhez a magassághoz az 59 kiló, mint a 64. Abból a 67 kilóból 5-öt lazán lenne szerintem miből ledobni, talán még többet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!