Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kellene? :/ tobbi lent

Fogynom kellene? :/ tobbi lent

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 166 cm es 67 kg.

Szeintetek fogynom kellene? Tul kover vagyok? Az oldalamon es a hasamon vagy egy kis felesleg. (De a baratom azt mondja hogy pont jo vagyok igy)

Mi a véleményetek?

2015. dec. 24. 08:54
1 2
 11/16 anonim válasza:

Testmagasság mínusz 110 kg.

Ez a Te esetedben 56 kg körül lehet.

Nem mondom, hogy kövér vagy, de ha Téged zavar ez a +10 kg, akkor fogyhatsz.

2015. dec. 24. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Elárulnám, a 110-es szabály egy elég nagy baromság, már nem azért :D
2015. dec. 24. 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A 110-es dolog valóban nem valami jó...

Viszont szokatlanul nagy izomtömeg kell ahhoz, hogy az ember ilyen számokkal ne rendelkezzen jópár kiló felesleggel, ami 15 éveseknél nem szokott meglenni.

Persze pontosabb válaszhoz látnunk kellene a kérdezőt, hisz a testalkat, a súly eloszlása, az izmosság nem látszik 2 számon. De mivel még az izmosabb (de még nem extrémen az) nők is jóval eme súly alatt vannak eme magassághoz, tényleg soknak tűnik.

2015. dec. 24. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem is lehet pontos számot adni. Ha azt is mondhatjuk, 67 kg-nál van némi felesleg, nem olyan mértékben, hogy az egészségtelen lenne, vagyis negatív élettani hatást fejtene ki a kérdezőre. Tudom, sokan kőbe vésett törvénynek vélnek bizonyos testalkatot, de attól még tény, hogy teljesen szubjektív, mennyit kellene fogynia a kérdezőnek. Tényleg csak egy megoldás van: tükörbe nézni, és eldönteni, mennyit kell fogyni/hízni.
2015. dec. 24. 22:29
 15/16 anonim válasza:

Gondolj arra hogx most tudsz még változni, később kevésbé.

Ha most egy sportos testet és egészséges életet össze hozol, később előnyödre válik.

More a családalapításhoz jut közel 80 kg leszel ha gyereket válalsz hízol utána nehezebb lesz leadni..

Gondolkodj! Olvass utána azbegészséges életmódnak!

Ajánlom a még idén kampányt!

2015. dec. 25. 12:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ha jól érzed így magad és a barátodnak is tetszel, akkor nem kell fogynod.

Ez még nem az egészségtelen kategória.

2015. dec. 26. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!