Fogynom kellene? :/ tobbi lent
15 éves vagyok, 166 cm es 67 kg.
Szeintetek fogynom kellene? Tul kover vagyok? Az oldalamon es a hasamon vagy egy kis felesleg. (De a baratom azt mondja hogy pont jo vagyok igy)
Mi a véleményetek?
Testmagasság mínusz 110 kg.
Ez a Te esetedben 56 kg körül lehet.
Nem mondom, hogy kövér vagy, de ha Téged zavar ez a +10 kg, akkor fogyhatsz.
A 110-es dolog valóban nem valami jó...
Viszont szokatlanul nagy izomtömeg kell ahhoz, hogy az ember ilyen számokkal ne rendelkezzen jópár kiló felesleggel, ami 15 éveseknél nem szokott meglenni.
Persze pontosabb válaszhoz látnunk kellene a kérdezőt, hisz a testalkat, a súly eloszlása, az izmosság nem látszik 2 számon. De mivel még az izmosabb (de még nem extrémen az) nők is jóval eme súly alatt vannak eme magassághoz, tényleg soknak tűnik.
Gondolj arra hogx most tudsz még változni, később kevésbé.
Ha most egy sportos testet és egészséges életet össze hozol, később előnyödre válik.
More a családalapításhoz jut közel 80 kg leszel ha gyereket válalsz hízol utána nehezebb lesz leadni..
Gondolkodj! Olvass utána azbegészséges életmódnak!
Ajánlom a még idén kampányt!
Szerintem ha jól érzed így magad és a barátodnak is tetszel, akkor nem kell fogynod.
Ez még nem az egészségtelen kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!