Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek? Lekéne fogynom?

Szerintetek? Lekéne fogynom?

Figyelt kérdés
Én egy kicsit telt vagyok és husibb de jol érzem magam többször próbáltam lefogyni de mivel imádok enni igy sajnos mindig visszahizok a barátom imád ahogy vagyok nekem sincs bajom magammal.
2016. jún. 7. 04:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Az elhízás nem egészséges, de ha jól érzed magad a bőrödben, akkor szerintem nem kell erőlködni.

Mindenesetre megpróbálhatsz egészségesebben enni, akkor a mennyiség maradhat és még fogyni is fogsz.

2016. jún. 7. 08:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy dagadt vagyok senki nem mondaná azt sztem sok édességet eszem ezért hizok
2016. jún. 7. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Küldesz nekem egy képet privátban? ( nem kell bikinis, csak ahol latszik az alakod, mondjuk farmer meg egy top) Így nem lehet megmondani, hogy milyen vagy és hogy fogynod kéne-e.
2016. jún. 7. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Imádhatsz enni, attól még nem kell túlenni magad. A tömény édességek persze trükkösek, ezt ismerem. De az örömteli evészetekhez akkor sem kell özön étel, s mozogni is lehet, sőt érdemes.

Ezt neked kell eldöntened. Illetve egy szint fölött fogyni kell, mert egészségtelen. Normális szint körül választás kérdése, egy szint alatt pedig megint egészségtelen, de akkor már a túlzott vékonyság miatt. Fogalmunk sincs, mennyi a felesleged s az hogyan oszlik el (úgy tudom, a hasi hízás a veszélyesebb, egészségtelenebb, mert a szerveket is érinti s az nem tesz jót nekik).

2016. jún. 7. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!