Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 1 hét alatt (jöv. Hét péntek...

1 hét alatt (jöv. Hét péntek (márc13. -ig) lekéne fogynom legaláb 10 kilót. Hogyan?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek és ne hülye válaszokat írjatok, ez nagyon fontos! Muszály lefogynom. Légyszi adjatok tippeket! Előre is nagyon köszönöm!

2015. márc. 5. 01:09
1 2
 1/16 anonim válasza:
Kérdés, hogy hány kilós vagy. Ha mondjuk 250 akkor még össze is jöhet... de ha normál tartomány 150 kiló alatt akkor inkább felejtsd el. Csak ártanál magadnak, lehet, hogy visszafordíthatatlanul.
2015. márc. 5. 02:10
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Kamu.
2015. márc. 5. 02:17
 3/16 anonim ***** válasza:

Erre egyetlen módszer van: zsírleszívás.

Élhetsz egy hétig 0 kalórián, mozoghatsz mellette 24/7 megállás nélkül, de 3 kilónál több akkor se menne le, persze az is csak vízből, ami utána vissza is jönne. Miért nem jutott ez előbb eszedbe?

2015. márc. 5. 04:04
 4/16 anonim ***** válasza:

Vedd ki mind a két kezed a biliből. Azok legalább 5-5 kilót tesznek ki az esetedben.

(rakjátok át vicc kategóriában!)

2015. márc. 5. 06:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2015. márc. 5. 07:17
 6/16 anonim ***** válasza:
Egy hónap alatt én már fogytam le 10 kg-t, de nem okos diétával, csak szerelmes voltam, és ettem napi egy almát kb. :) Egy hét alatt kizárt, hogy sikerülne, addigra indulna be kb, szerintem is max 3 kg, ha mindent megteszel, sok kalóriát égetsz.
2015. márc. 5. 07:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

XDDDDDD

ez vicc kategória :D

ha össze is jönne, akkor utána a kórházban kötnél ki.

Miért olyan fontos ez 1 hét alatt? Ez lehetetlen. Tönkretennéd magad. A szervezeted és a tested nem képes ilyen mértékben megváltozni és leadni azt, majd átállni egy új helyzetre. Maximum akkor veszítesz 10 kilót ha levágod pár testrészed :D

2015. márc. 5. 09:46
 8/16 anonim ***** válasza:

Közeleg a nagy nap és eddig halogattad a dolgot? Hát sajnálom. Késő bánat.

Kérd el a fluxuskondenzátor terv rajzát és utazz vissza az időben, minimum 2 hónapot és akkor kezdj el fogyózni.

Sok sikert!

2015. márc. 5. 10:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Azért 12évesen lehetne már annyi eszed, hogy ez nem kivitelezhető.
2015. márc. 5. 12:33
 10/16 anonim ***** válasza:
"Én most 165 cm vagyok (az osztályba a legmagasabb) és 47 kg."
2015. márc. 5. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!