165cm vagyok es 51 kg az nagyon sok? Mennyit. Kellene fogynom? En ugy erzem a fenekem nagyon nagy es nemtudom mit tegyek!?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 21:25
1/6 anonim válasza:
Szerintem neked nem kellene fogynod,így teljesen jó a súlyod sőt még egy kicsit hízhatsz is. Inkább csak sportolj avval tudod formálni a tested Az étkezésed nem tudom miből áll, de ha nem túl egészséges akkor átválthatsz egy egészségesebb étrendre. Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Semmit, vékony vagy, szinte sovány.
3/6 anonim válasza:
Szerintem se kell fogynod... 60-65Kg-m simman felmehetsz.
4/6 anonim válasza:
Én is 165 cm vagyok, és 55 kg. Nem tartom magam kövérnek, és fogynom sem kell. Egy kis mozgás nem ártana, de én így is elégedett vagyok magammal.
Ha mindenképpen fogyni akarsz, akkor ajánlom a kickboxot. Én azzal fogytam le 20 kilót. Amiből visszaszedtem 5öt mert nagyon gizdának éreztem magam. :-)
A sok üléstől és punnyadástól meg tud nőni a fenék, úgyis hogy nem szedsz fel plusz kilókat. Van egy csomó ingyenes, otthon végezhető gyakorlat, ami segít. Napi fél órát rászánsz, és sokkal jobban fogod magad érezni :-)
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell fogynod, sőt még rádférne pár kiló és akkor már a feneked sem tünne nagynak szerintem. Néha sportolhatsz és ez segít hogy szép formás légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!