Mennyit kéne fogynom lány vagyok 187 cm 27 éves 65 kg?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 09:10
2/12 anonim válasza:
A paraméterek alapján nemhogy fogynod kéne, hanem híznod.Így kép nélkül ehhez a magassághoz olyan 74-77 kg-nak kéne lenned. De csontozattól is függ. Én terhességem előtt 173 cm-emhez voltam 65 kg, és pont jó volt, konditerembe jártam rendszeresen.
4/12 anonim válasza:
Hova a rossebbe akarsz fogyni a semmiből?!
5/12 anonim válasza:
Még kb 5-öt, ahhoz, hogy sápadt legyél, beesett szemekkel, szürke bőrszínnel, kb 10-et, hogy elmaradjon a menstruációd és egyéb egészségügyi problémáid legyenek és mondjuk ha még arra is ráfejelsz 5 kilót, akkor esélyes vagy arra is, hogy rendszeresen elájulj és mentővel vigyenek kórházba.
Kérdés... mi a célod?
6/12 anonim válasza:
1-es vagyok. Elég magas vagy, ezért nem tudom sportolsz-e, de kellene, ha nem, hogy a gerinctartó izmaidat elsősorban megerősítsd. A magas, vékonyabb emberek gyakran hajlott hátúak, ezért írom. Persze ezt látatlanban írom, sok embernél láttam már, nem biztos, hogy nálad is így van.
7/12 A kérdező kommentje:
én kosarazom szóval sportolok
2013. jún. 9. 12:38
8/12 anonim válasza:
elég szarul csinálhatod a kosarazást, mert izom nem nagyon van rajtad, ha ilyen magassághoz csak 65 kg vagy...
9/12 anonim válasza:
A kosarazástól nem lesz senki Ronnie Coleman, kiegészítő sport szokott lenni a testépítés, pl az atlétikában is biztosra veszem, hogy gyúrnak, mivel a rövidtávfutóknál is nem a futástól van nagy háta, full izmos karja a sportolóknak. 1-es vagyok megint :-)
10/12 anonim válasza:
Semennyit. Én 175 cm vagyok, 75 kg és jól nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!