Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet őszre bikiniképes alakom?

Lehet őszre bikiniképes alakom?

Figyelt kérdés
177cm vagyok és 75kg, ősszel megyünk Egyiptomba nyaralni, és nem szeretnék úgy kinézni mint egy bálna. Tavaly nyáron fogytam 8 kg-t, de abból 3 visszajött. Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen alakból [link] [link] lehetek őszre vékony, feszes? Mit csináljak fogy ne csak a kg-on lássam a változást hanem az alakomon is? Tavaly úgy fogytam hogy amint vége lett az iskolának visszavettem a kajálásból (amíg suli van összevissza eszek mindent, nincs időm rendesen megebédelni, úgyhogy akkor eszem amikor időm van) és minden nap legalább 25-30 km-t bicikliztem. Ezt most is csinálni fogom, tudtok ajánlani még valamit amitől formásodom? A guggolás annyira nem nyerő, mert rossz a térdem és guggolásnál fájni szokott ha sokat csinálok. A válaszokat köszönöm!

2016. jún. 6. 19:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%

A 43%-osnak fogalma sincs a dolgokról. Igenis ide nem árt egfy kis gyúrás. Nyugi 43%-os, naturálban 20 év kemény edzéssel sem lenne kicsit sem férfias :) A túlzott izmossághoz és főleg a férfias kinézethez koksz kell igen keményen, a bikinimodellek szolid kis drogjai sem közelítik meg azt.

Kérdező, a bálnázást hagyd már, mit szóljon az, aki tényleg kövér? Meg különben is.

A számok alapján eleve nem vagy bálna, de van felesleged (szálkás, kigyúrt naturál nők sem ilyen nehezek ilyen magassággal, mondjuk több zsírral, szép nőiesen lekerekítve, de kigyúrva még jöhet ez. kevés izomnál viszont akad háj. a testalkat is számít, de ezzel együtt is).

Kép. A vádliról pont keveset tudunk, mert torzít az ilyen szögből fotózás. Illetve evidens, hogy nem izmos, ahogy az egész tested nem az. Eddz!

Felesleges háj az nincs is olyan rengeteg (persze van), az izom hiánya feltűnőbb, mondjuk a combod igen kerek vagy hogy mondjam, érdekes, vajon élőben is ilyen vagy a torzítás is benne van kicsit? No mindegy.

Némi szálkásítás és edzés nagyon jót tenne, viszonylag hamar lehet jobb alakod. Bikinimodell sose lennél ilyen testalkattal, de nem is kell. Nyilván mindenkinek más és egyedi a hozott anyag, ez nem a top, de nem is vészes és úgysem tudsz rajta változtatni. Teljesen OK, csinos alakot ki tudsz hozni, ha valaki nem szőrszálhasogató maximalista szemmel néz, hanem normálisan.

Szomorú, hogy nem tudsz guggolni, az jó gyakorlat, de annyi van még :) A karodat ne hanyagold el, kis hurka most, mint a legtöbb nőnek. Miért nem gyúrnak karra, fel nem fogom, egy finoman izmos kar sokkal szebb és jobb s eléggé látható nyáron...

2016. jún. 7. 12:22
 22/26 anonim ***** válasza:
52%
S ami a kulcscsontot illeti, illetve a háj egyenetlen eloszlását... Sokunk ilyen, az egyik hely csontos 30 kiló plusszal is, a másikon pedig pár kilónál is rezeg a háj. Kigyúrt fickón nem látszanak a kockák, pedig a karja már rég eres. Aki nem akar sok felesleges hájat s van rajta, annak folytatnia kell a fogyást. Azért nem túlzásba vive, én pl. hasra hízom s bizonyára sosem lehet finoman kockás hasam (amennyire egy naturál nőnek tud lenni :)) az egészségem veszélyeztetése nélkül. Majd kiderül, de nem fogom erőltetni, ha a testzsírszázalékom már megközelíti az egészséges alsó határt s még mindig nincs. De a háj zömét lepucolom onnan s nagyon megértem, ha mások sem akarnak több kiló felesleget hurcolni egyetlen testrészükön...
2016. jún. 7. 12:28
 23/26 anonim ***** válasza:
31%
Egyiptomban anyukám, ahol jelenleg durva terrorveszély van... pont mindegy, hogy milyen lógós hurkákkal, vagy feszes testtel mész a tengerpartra. Nem beszélve a múlt heti hírről, miszerint cápatámadás miatt lezártak egy jókora szakaszt. Te meg a popsid miatt aggódsz, inkább olvass híreket, meg a magyar konzulátus kiadványát az egyiptomba készülő magyaroknak.
2016. jún. 7. 13:17
 24/26 anonim ***** válasza:
45%

21-es te sík hülye vagy! Karra gyúrjon az apád farka, egy nőnek nem kell! Betiltanám az ilyet!

Az egyetlen normálisabb testrésze ennek a nőnek pedig PONT a combja, amit te fikázol, pont az ami még tűrhető, emberi formája van!!! Te meg mindent fordítva mondasz neki, te egy FÉRFIT képzelsz el, akkor hemperegj azzal, szerintem buher vagy!!! Nagyon keményen, csak még tagadod!!

2016. jún. 7. 19:55
 25/26 anonim ***** válasza:
65%

21: Kockás has egy "natural" nőnek??? Te jó ég!!! Hova lett a világ, hol vagyunk????

Kockás has a férfiak posztja, HA AKAR!! Ott sem kéne!

2016. jún. 7. 19:57
 26/26 anonim ***** válasza:
58%
En is oszinte leszek: szerintem igenis sok háj van rajtad, van mit leadnod. Teny, hogy sportolnod kell meg egeszsegesen etkezni. A hasadon vannak komolyabb eltüntetendő hurkák, de azert a felkarod sem tul vekony. A labad egesz jo, a popsid meg formasodhatna. Lehetseges leadni ennyi zsirt oszig, nyugi. Egy kis háj-vesztesegbe senki nem halt bele, sot nagyon jol esik mindenkinek zsiros hurkak nelkul maszkalni (foleg nyaron). Ha kitartasz a celod mellett, neked is sikerulhet, hajra!!
2016. jún. 8. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!