most megerositest varsz hogy jol nezel ki vagy tanacsott szeretnel kerni hogyan nezz ki jobban ennel?
2016. márc. 16. 08:55
2/16 A kérdező kommentje:
Tanácsot szeretnék kérni. :)
2016. márc. 16. 08:58
3/16 anonim válasza:
10/6ot adnék. Átlagos, de nem rossz.
Többet kéne izmosítani, zsírt égetni szóval egyenlően fejleszteni mindent. Az hogy hány kg vagy szerintem lényegtelen. A tükör sokkal jobb referencia, mint a mérleg.
2016. márc. 16. 08:58
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Milyen mozgásformát ajánlanál? Futás maradhat? Illetve mennyire növeljem a távot (jelenleg kb. 6 km-nél tartok)
2016. márc. 16. 09:01
5/16 anonim válasza:
Kb 61 kg lehetsz. És adnék egy 8 pontot ): Szerintem viszont így vagy jó,nők milliói szeretnének ilyen testet,és férfiak százmilliói akarnák hogy barátnőjük így nézzen ki :)
2016. márc. 16. 09:02
6/16 anonim válasza:
#3 valaszolo meg is mondta mit kell tenned. tobb mozgas, ami inkabb izmot epit, torna futas az jo, de ettol nem leszel izmos, max nem rozsdazol be. sulyzos edzes, osszetett gyakorlatok a terembe stb es persze normalis kajalas.
2016. márc. 16. 09:02
7/16 anonim válasza:
Fontos, hogy olyat csinálj amit szívesen teszel. A torna is remek izomfejlesztő lehet. Saját testsúlyos gyakorlatokkal is lehet izmokat építeni, sőt. Ügyelj a megfelelő fehérjebevitelre. Heti 2-3 erősítő jellegű edzés, mellé legalább ugyanennyi aerob, de lehetőség szerint inkább HIIT jellegű edzéssel szép eredményt fogsz elérni rövid idő alatt. Tapasztalat.
2016. márc. 16. 09:06
8/16 anonim válasza:
Szerintem szép alakod van,az átlaghoz képest izmosabb is vagy.
Én a helyedben egy lehelletnynit szálkásítanék még,de ez már csak ízlés dolga :) És folytasd a mozgást . Ha izmosabb szeretnél lenni,akkor súlyzós edzés+tömegnövelő kaja .
Tippelésben nagyon rossz vagyok,60-65 kg talán,passz .
2016. márc. 16. 09:36
9/16 anonim válasza:
9. De csak a derekad miatt. Szerintem az is szuper lesz idővel, úgyhogy tökéletes leszel;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!