Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen az alakom? (KÉP)

Milyen az alakom? (KÉP)

Figyelt kérdés

1 éve rendszeresen elkezdtem mozogni (torna, futás).

Felteszek 2 képet. Hány kg-nak tippeltek?

Ha pontozni kéne 1-10-ig (1 legrosszabb, 10 legjobb) hányast adnátok?

Milyen tanácsot tudtok adni, hogy jobb alakom legyen?

1.) [link]

2.)

[link]

172 cm vagyok. 21 éves.

Köszönöm szépen előre is a válaszotokat! :)

2016. márc. 16. 08:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
most megerositest varsz hogy jol nezel ki vagy tanacsott szeretnel kerni hogyan nezz ki jobban ennel?
2016. márc. 16. 08:55
 2/16 A kérdező kommentje:
Tanácsot szeretnék kérni. :)
2016. márc. 16. 08:58
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

10/6ot adnék. Átlagos, de nem rossz.

Többet kéne izmosítani, zsírt égetni szóval egyenlően fejleszteni mindent. Az hogy hány kg vagy szerintem lényegtelen. A tükör sokkal jobb referencia, mint a mérleg.

2016. márc. 16. 08:58
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Milyen mozgásformát ajánlanál? Futás maradhat? Illetve mennyire növeljem a távot (jelenleg kb. 6 km-nél tartok)

2016. márc. 16. 09:01
 5/16 anonim válasza:
58%
Kb 61 kg lehetsz. És adnék egy 8 pontot ): Szerintem viszont így vagy jó,nők milliói szeretnének ilyen testet,és férfiak százmilliói akarnák hogy barátnőjük így nézzen ki :)
2016. márc. 16. 09:02
 6/16 anonim ***** válasza:
#3 valaszolo meg is mondta mit kell tenned. tobb mozgas, ami inkabb izmot epit, torna futas az jo, de ettol nem leszel izmos, max nem rozsdazol be. sulyzos edzes, osszetett gyakorlatok a terembe stb es persze normalis kajalas.
2016. márc. 16. 09:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy olyat csinálj amit szívesen teszel. A torna is remek izomfejlesztő lehet. Saját testsúlyos gyakorlatokkal is lehet izmokat építeni, sőt. Ügyelj a megfelelő fehérjebevitelre. Heti 2-3 erősítő jellegű edzés, mellé legalább ugyanennyi aerob, de lehetőség szerint inkább HIIT jellegű edzéssel szép eredményt fogsz elérni rövid idő alatt. Tapasztalat.
2016. márc. 16. 09:06
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem szép alakod van,az átlaghoz képest izmosabb is vagy.

Én a helyedben egy lehelletnynit szálkásítanék még,de ez már csak ízlés dolga :) És folytasd a mozgást . Ha izmosabb szeretnél lenni,akkor súlyzós edzés+tömegnövelő kaja .

Tippelésben nagyon rossz vagyok,60-65 kg talán,passz .

2016. márc. 16. 09:36
 9/16 anonim ***** válasza:
9. De csak a derekad miatt. Szerintem az is szuper lesz idővel, úgyhogy tökéletes leszel;)
2016. márc. 16. 10:01
 10/16 anonim válasza:
0%
Úgy kiszopkodnálak,hogy bexarsz!
2016. márc. 16. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!