Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom,...

Mennyit kellene fogynom, ahhoz, hogy jó alakom legyen és most mennyinek nézek ki?

Figyelt kérdés
Igyekszem fogyózni meg edzeni is,csak manapság magánéleti problémák és a suli miatt nagyon kimerült vagyok,így az edzések gyakran elmaradnak. Tavaly 10 kilóval voltam kevesebb és a combjaim még úgyis túl vastagok voltak,egyszerűen nem akar rólam lemenni bármit csinálok. Legutóbb csak akkor tudtam fogyni,amikor depressziós voltam és semmit nem ettem úgy,hogy észre sem vettem,mivel nem voltam éhes. Tudnátok étkezési és edzési tippeket adni? És csatolok 2 képet arról,hogy nézek ki most: [link] [link] [link]

2016. febr. 3. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Le ne fogyj te Atyaúristen! Az ilyen alak a legjobb, a férfiak nem szeretik a gebe lányokat. Én legalább is nem.
2016. febr. 3. 22:13
 2/7 anonim válasza:
61%
Ajánlom a kalóriaszámlálást, de ne fogyózz, nem szükséges, ha viszont egészségesebben szeretnél élni akkor tedd azt, sportolj tobbet és ajánlom a kalóriaszámlálást, egyél annyit amennyire a testednek szüksége van, se többet, se kevesebbet
2016. febr. 3. 22:24
 3/7 anonim válasza:
61%

Tök jó az alakod, nem kell fogyóznod

Az egészséges étkezés viszont mindenkinek jó, neten nézz utána

Talán edzeni edzheznél hogyha egészségesebb szeretnél lenni, de semmi baj nincs az alakoddal!!

2016. febr. 3. 22:58
 4/7 anonim válasza:
61%
Szia! Az a baj helyi zsírégetés nincs.Tehàt, csak combról nem lehet fogyni. De szerintem jó megoldàs lenne a futàs/kardió és sok sok folyadék,mellé vàltozatos étrend,de ne vonj meg magadtól semmit,csak mértékkel fogyaszd! :) Sok gyümölcs,salàta,fehérhusik.
2016. febr. 3. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Tippelek: olyan 5-6 kilót ha le tudnál adni, előnyödre válna.
2016. febr. 4. 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:

kb 2-3 kg-ot vagy annyit se

De amúgy inkább ez a nagyon jó alak. Ezt hidd el! Inkább egy pszihologust keress fel, hogy agyilag hozzon rendbe mert dagattnak látod magad!

2016. febr. 4. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól nézel ki. Az is lehet, hogy elég lenne egy kis sport rendszeresen, amivel tovább tudod formálni a tested.
2016. febr. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!