Milyen az alakom? (KÉP)
1 éve rendszeresen elkezdtem mozogni (torna, futás).
Felteszek 2 képet. Hány kg-nak tippeltek?
Ha pontozni kéne 1-10-ig (1 legrosszabb, 10 legjobb) hányast adnátok?
Milyen tanácsot tudtok adni, hogy jobb alakom legyen?
1.) [link]
2.)
172 cm vagyok. 21 éves.
Köszönöm szépen előre is a válaszotokat! :)
- Súly: 65 kg
- Pont: 10/8
- ezt elmondták a többiek, én alakformáló tornát végeznék.
Tök jól nézel ki, ne aggódj a külsőd miatt :)
Fogyóztál, vagy pont, hogy formásodni szerettél volna? Mert ha 15 kiló fogyás után nézel ki így, vagy pedig az anorexia határáról egyensúlyoztál vissza, akkor gratulálok, ha viszont nem, akkor rosszul csináltál valamit.
65-70 kiló lehetsz, viszonylag magas vagy, de azért ott van a kis úszógumi, meg a pocak, alul-felül dudorodik, ami arra utal, hogy nem megfelelően étkezel.
Feneked, combod is van szépen, ami természetesen egy nőnél csak előny. Kicsit talán csalóka is a kép, szemből vékonyabbnak látszik a lábad, de oldalról már nem, és a karodon is mintha lenne plusz, de nehéz így eldönteni, lehetsz akár 75 kg is, ismerek olyan lányt, aki ennyi plusszal is szuperül néz ki.
Viszont látszik, hogy nem komoly sportot végzel. De azt neked kell eldöntened, hogy milyen test az ideális számodra, a normál életmódot élők között ez teljesen jó, de én pl. ennél sportosabbra bukom, nyilván nem testépítőkre gondolok, de én szeretem, ha szépen látszanak az izmok. Plusz a nagy mellek tetszenek, arról viszont nem tehetsz, hogy nem adatott meg.
Tehát, az én ízlésemnek: 10/3
Az átlag nőket nézve: 10/8
Köszönöm a válaszokat.
Jelenleg 63 kg vagyok. :)
Ennyiről is indultam kb. Súlyban nem nagyon változtam. Viszont a ruhaméretem kisebb lett :).
Igen az étkezésem tényleg nincs rendben... fél évig nagyon figyeltem rá, de semmi változást nem vettem észre így visszatértem a megszokott étkezésemhez sajnos. :(
A bőröm gyári, nincs retusálva :D
Ilyen hibátlan, igazán nőies alakkal neked kellene osztogatnod a tanácsokat!
Bárcsak minden csaj ilyen szuperül nézne ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!