177cm vagyok és 75kg, ősszel megyünk Egyiptomba nyaralni, és nem szeretnék úgy kinézni mint egy bálna. Tavaly nyáron fogytam 8 kg-t, de abból 3 visszajött. Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen alakból [link][link] lehetek őszre vékony, feszes? Mit csináljak fogy ne csak a kg-on lássam a változást hanem az alakomon is? Tavaly úgy fogytam hogy amint vége lett az iskolának visszavettem a kajálásból (amíg suli van összevissza eszek mindent, nincs időm rendesen megebédelni, úgyhogy akkor eszem amikor időm van) és minden nap legalább 25-30 km-t bicikliztem. Ezt most is csinálni fogom, tudtok ajánlani még valamit amitől formásodom? A guggolás annyira nem nyerő, mert rossz a térdem és guggolásnál fájni szokott ha sokat csinálok. A válaszokat köszönöm!
nem is nézel ki annyira rosszul ne mond már, biztos lefogyhatsz csak kitartás kell meg akarat
2016. jún. 6. 21:29
12/26 anonim válasza:
Járj konditerembe, illetve végezz heti 3x30perc aerob mozágst! Hidd el nagyon sokat számít, ha van egy kis izom ott ahol kell lennie. Ne a kilókat számold, mert akkor sohasem leszel elégedett, mindig a tükör legyen a mérvadó. A napi étkezésed ne 3 felé legyen osztva, hanem minimum 5, figyelj rá hogy a szénhidrátdúsabb étkezések inkább reggel legyenek, este a könnyebb kajákat egyél (zöldségek(paradicsom, paprika, hagyma, saláta, ilyesmik, gyümölcs nem) sovány hús, tojás, zsiszegény turó). Számold ki az mennyi kcal kell a jelenlegi tömeged megtartásához (vannak a neten kalkulátorok) és ebből vonj ki kb 500-at. Így heti fél kilót fogyhatsz. Célszerű kerülni a nagyon gyorsan felszívódó szénhidrátokat is, mint pl: cukor, fehérliszt (illetve minden ami ebből készül). :)
2016. jún. 6. 22:43
13/26 anonim válasza:
Elfelejtettem azt írni még, hogy ebből a formából simán lehet így egy jó bikini formát hozni. Messze van még az ősz, úgyhogy kitartás és csak előre! Sok sikert! Ha megfelelőnek találtad a válaszom és kíváncsi vagy még valamire kérdezz nyugodtan privátban, ha tudok válaszolok! :)
2016. jún. 6. 22:46
14/26 anonim válasza:
ahogy mar irtak , igen , sportolnod kell a jobb alakert, es egy picit odafigyelni az etkezesre, de egyreszt nem vagy kover, masreszt meg megneznem a gep elol oltogatokat, akik az izmokat meg a feszesseget hianyoljak, hogy vajon ok h neznek ki ...:)
2016. jún. 6. 23:14
15/26 anonim válasza:
Nincs szép alakod, és soha nem is lesz. De ez nem a kilók számától függ, vagy feszességtől. Nem szép az alakod és kész. Egyébként miért akarsz ennél vékonyabb lenni? Csak még rosszabb lenne az összhatás.
A vádlid, alsó lábszárad piliszka a felső combodhoz képest és nem szép formájú az alsó lábszárad SEM.
Oldalról is teljesen semmilyen vagy, mint a mostani nők többsége aki konditeremben eddz.
Így se vagy jó, de konditerembe mászkálással csak még jelentéktelenebb és amorfabb lennél férfias beütésekkel. Sok ilyet láttam, mind hányinger az izmos, gyúrt "nő".
Az alkatod szinte determinálja és még jobban elősegíti, hogy kondizással rosszabb legyél.
2016. jún. 6. 23:36
16/26 crudy válasza:
És te komolyan ebben a kategóriában adsz válaszokat?
2016. jún. 6. 23:42
17/26 anonim válasza:
Ja azt kifelejtettem ami még kulcsfontosságú az előző mondanivalómhoz még, hogy MÁR MOST IS vékony vagy ez onnan látszik, hogy KINT VAN A KULCSCSONTOD a nyakadnál!
Ha még ennél kevesebb kiló lennél, akkor még amorfabb és ennél is sokkal nőietlenebb lennél!
Oldalról is olyan lapos a hasad, mint egy deszka! Semmi nőiesség nincs benne!
2016. jún. 6. 23:43
18/26 crudy válasza:
Oreg te nagyon durvan nem ertez ahoz amihez ep hozzaszoltal?
2016. jún. 7. 00:21
19/26 anonim válasza:
A formásodáshoz nem értek, de nagyon jó alakod van így is :)
2016. jún. 7. 08:26
20/26 anonim válasza:
A biciklizes jo nagyon ha allva csinalod olyan tempoban amiben te birod es 30percig, ha eloszor nem is birod fokozatosan csinald: ulj le egy picit utana megint allj fel es meglatod fejlodni fogsz hamar, kitartobb leszel. Ismerek olyanokat akik igy fogytak le, direkt zsiregeto biciklizesre jartak. A bicikli a fenekeden is javithat ha allva tekersz. Erezni is fogod majd az izomlazat a fenekedben es a combodban is. Melle meg annyit, hogy etkezz egeszsegesebben. Nem.kell tulzasba vinni ha nehezen megy csak probalj meg nem olyan zsiros, cukros eteleket enni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!