Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy eredményes...

Mit tegyek, hogy eredményes legyen a diétám?

Figyelt kérdés

Szeretnék leadni kb. 10 kg-t.

Húsvét óta így étkezem:

Reggeli: egy szelet kenyér, felvágott, paradicsom, paprika/

vagy tejfölös/májkrémes stb. kenyér

10 órai: kávé

Ebéd (12-14 óra): amit éppen főzök (általában leves vagy második féle) kis adag

Uzsonna(16 óra): joghurt/ aktimel/gyümölcs/ tea/ cappucino (utóbbi 2 üresen)

Vacsora(17-18 óra): aktimel/ kis darab sajt/ saláta

Mellette minden nap tornázom (kitörés, felülés, lábemelés), de egy héten kétszer Rubint Rékázok (még nem tudom teljesen végigcsinálni a 20perceset sem, de nem adom fel)

Nem eszek csokit, chipset, cukrot, kizárólag szénsavmentes ásványvizet iszom vagy üres teát/citromos vizet.

Egyedül a kávémban van cukor (1 kocka).

Ha édesség ehetnékem van, akkor azt délelőtt letudom, de csak kevésszer van ilyen)

Mit javasoltok, hogy ez így jó-e, mit tehetnék, hogy meginduljon a fogyás, mert 1 hét óta nem sok minden változott kg-ban, de gondolom ennyi idő alatt nem is várhatok csodát. Nem akarok gyorsan fogyni, inkább lassan, de tartósan. Kritikus területem a has és a comb.

Köszönöm a segítséget!

26 L 170cm/80kg

2010. ápr. 11. 20:37
 1/4 anonim válasza:
SZERINTEM EZ ÍGY JÓ. folytasd tovább és eredményes lesz. Énis fogyózom . Nem kötöm magam így kajákhoz , csak próbálok nem sokat enni. meg én Norbira tornázom (avval már egyszer sikerült lefogynom 10kg-t) 170/cm 58kg vagyok most. Majd írd meg sikerült e fogynod :) sok sikert(:
2010. ápr. 11. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Valóban jól csinálod, így szépen egészségesen, de tartósan fogsz lefogyni.

Én is pont 170 cm vagyok és tavaly még 80 kg voltam. Sikerült lefogynom 68 kg-ra. Azután fél évig nem csináltam semmit, meg is lett az eredménye, mert visszahíztam 74-re. Most ismét diétázok, jelenleg 70 kg vagyok, és a célom 63 kg. Hasonlóan étkezek, mint te, és ma én is megettem 4 db ferrero rochert, és baromi jól esett....:) Persze ezt délelőtt követtem el.:)

Pár hét, és nem hogy végig bírod csinálni rubint réka dvd-ét, de már több mozgást is kívánsz.

sok sikert!

2010. ápr. 11. 22:37
 3/4 anonim válasza:
Én a kenyeret ki hagynám a helyedbe,amúgy a cappucinó porban is van cukor de te tudod.
2010. ápr. 12. 08:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat és várom a többit is!

Egy kicsit most megnyugodtam, hogy ez nem hülyeség (igaz én találtam ki), de gondoltam, ha kevesebbet eszek és többet mozgok, akkor lehet valami eredménye.

A tornától már így is feszesebb a combom, mint volt, de kilóban még nem látható az eredmény (tornázni már kb. másfél hónapja tornázom, de nem minden nap, csak mikor eszembe jutott, (este lefekvés előtt)

Két hete rendszeres csak.

Tudom, hogy a kenyeret teljesen el kellene hagyni, vagy teljes kiőrlésűvel helyettesíteni, de csak délelőtt eszek, max. ha olyan az ebéd (mint pl: palóc leves, gulyás) akkor szoktam hozzá kenyeret enni. Szerintem az az egy szelet naponta nem olyan vészes. Vagy igen?

A hasamról meg a combomról kellene lemenni a legtöbbnek, de még (mint írtam) nem indult meg a fogyás. Mit tehetnék még ennek érdekében.

Majd ti is írjátok meg, hogy hol tartotok. (Pár éve én is csináltam az Update-t 2 hétig, s lement 4 kg. Csak utána rávettek a bűnözésre (egyek este pizzát), s utána már nem tudtam megállni.)

2010. ápr. 12. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!