Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyókúrázni szeretnék...

Ha fogyókúrázni szeretnék mennyi kalóriát vihetek be egy nap hogy eredményes legyen a fogyókúra?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 11:07
 1/7 bix ***** válasza:

a mozgásod mennyiségétől és intenzitásától függ. egy jól összerakott intervallumos futás mellett 1200 kalória is mehet, mert többet égetsz el.

az alap szabály többet égess el mint amennyit beviszel. hogy mennyit égetsz el... nos ezt innen elég nehéz lesz megmondani.

2011. márc. 28. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

A fontot állítsd át kg-ra, és heti fél kg fogyással számolj.

Ha túl kevés kalóriát viszel be (pl. ha 2000-re van szükséged, az 1200 kevés!), akkor jó eséllyel visszahízod az egészet, ha abbahagyod a koplalást.

2011. márc. 28. 11:17
 3/7 A kérdező kommentje:
159 cm magas vagyok 55 kg.itthon vagyok a kislányommal ő 6 hónapos.sportolni nem sportolok.53 mal kezdtem a a terhességet de 50 szeretnék lenni.Nem tudom hol is kezdjek hozzá:sportolásra mellette nem nagyon van időm.Szívesen fogogadnék tanácsokat.
2011. márc. 28. 11:23
 4/7 bix ***** válasza:
szobabicikli pl első körben megfelelő lenne. nem egy nagy összeg, és később is elé szép eredményeket lehet elérni vele. a kalkulátor szerint 1400 kalóriával már fogynál ha nem mozogsz semmit... ez számomra teljes mértékig hiteltelenné teszi ezt a kalkulátort. gondolom már nem szoptatsz, mert ha még igen akkor ne is gondolkozz diétán.
2011. márc. 28. 11:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem már nem szoptatok sajna, és a nyárra szeretnék jól kinézni amennyire az lehetséges.Most első körben úgy gondoltam megpróbálok kevesebbet enni mint eddig mert elég nagy evő vagyok.:-)Nagyon szeretem a hasam.:-)Meglátjuk sikerül e.Végül is 5 kg mínusz nem olyan nagy álom remélem sikerül!:-)

Úgy kezdtem neki 3 napja hogy kb felét eszem annak amit eddig, és este 5-6 után már nem eszem semmit.Ezt a legnehezebb megállni mert eddig 9 kor is képes voltam enni.Szerintetek így elképzelhető hogy lemegy ez az 5 kg?És mikorra?

2011. márc. 28. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lemegy az 5 kg, de egy kis mozgást mindenképp iktass be. Napi félóra futás már tökéletes lenne, akár úgy, hogy amikor hazamegy a párod, te már felöltözve várod, és amíg kifújja magát, addig meg is van a félórád úgy, hogy szinte észre sem veszi.
2011. márc. 28. 11:43
 7/7 bix ***** válasza:
mozgás nélkül elég lassú lesz, és én még mindig nem hiszek abban hogy 6 után nem eszik valaki, elég sokat diétáztam már (testépítgetés hobbi szinten megy, de voltam már 5% alatt is kicsivel tzs szinten, mondjuk egyszer és nem sokáig:D) és én ki nem hagytam volna a vacsorát, de mozgást mindenképp tennék mellé. 5 kiló tartósan nem vészes, de az idő kb lefelezhető lenne napi 1 óra tornával vagy futással vagy biciklivel. a fogyásod mértéke még mindig a genetikád és a bevitt szénhidrát mennyiségének függvénye, úgy érzem hogy ha 55 kiló vagy szülés után és elég sokat ettél akkor a felezett adag még mindig nem lesz túl magas szénhidrát tartalmú, és szépen le fog pucolni. mivel a kajádat nem ismerem így nem tudok semmit mondani, én átlag havi 5-10 kiló között dobáltam le az elején, alacsony testzsír mellett ez már jelentősen lassult...
2011. márc. 28. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!