A fontot állítsd át kg-ra, és heti fél kg fogyással számolj.
Ha túl kevés kalóriát viszel be (pl. ha 2000-re van szükséged, az 1200 kevés!), akkor jó eséllyel visszahízod az egészet, ha abbahagyod a koplalást.
2011. márc. 28. 11:17
3/7 A kérdező kommentje:
159 cm magas vagyok 55 kg.itthon vagyok a kislányommal ő 6 hónapos.sportolni nem sportolok.53 mal kezdtem a a terhességet de 50 szeretnék lenni.Nem tudom hol is kezdjek hozzá:sportolásra mellette nem nagyon van időm.Szívesen fogogadnék tanácsokat.
2011. márc. 28. 11:23
4/7 bix válasza:
szobabicikli pl első körben megfelelő lenne. nem egy nagy összeg, és később is elé szép eredményeket lehet elérni vele. a kalkulátor szerint 1400 kalóriával már fogynál ha nem mozogsz semmit... ez számomra teljes mértékig hiteltelenné teszi ezt a kalkulátort. gondolom már nem szoptatsz, mert ha még igen akkor ne is gondolkozz diétán.
2011. márc. 28. 11:28
5/7 A kérdező kommentje:
Nem már nem szoptatok sajna, és a nyárra szeretnék jól kinézni amennyire az lehetséges.Most első körben úgy gondoltam megpróbálok kevesebbet enni mint eddig mert elég nagy evő vagyok.:-)Nagyon szeretem a hasam.:-)Meglátjuk sikerül e.Végül is 5 kg mínusz nem olyan nagy álom remélem sikerül!:-)
Úgy kezdtem neki 3 napja hogy kb felét eszem annak amit eddig, és este 5-6 után már nem eszem semmit.Ezt a legnehezebb megállni mert eddig 9 kor is képes voltam enni.Szerintetek így elképzelhető hogy lemegy ez az 5 kg?És mikorra?
2011. márc. 28. 11:34
6/7 anonim válasza:
Szerintem simán lemegy az 5 kg, de egy kis mozgást mindenképp iktass be. Napi félóra futás már tökéletes lenne, akár úgy, hogy amikor hazamegy a párod, te már felöltözve várod, és amíg kifújja magát, addig meg is van a félórád úgy, hogy szinte észre sem veszi.
2011. márc. 28. 11:43
7/7 bix válasza:
mozgás nélkül elég lassú lesz, és én még mindig nem hiszek abban hogy 6 után nem eszik valaki, elég sokat diétáztam már (testépítgetés hobbi szinten megy, de voltam már 5% alatt is kicsivel tzs szinten, mondjuk egyszer és nem sokáig:D) és én ki nem hagytam volna a vacsorát, de mozgást mindenképp tennék mellé. 5 kiló tartósan nem vészes, de az idő kb lefelezhető lenne napi 1 óra tornával vagy futással vagy biciklivel. a fogyásod mértéke még mindig a genetikád és a bevitt szénhidrát mennyiségének függvénye, úgy érzem hogy ha 55 kiló vagy szülés után és elég sokat ettél akkor a felezett adag még mindig nem lesz túl magas szénhidrát tartalmú, és szépen le fog pucolni. mivel a kajádat nem ismerem így nem tudok semmit mondani, én átlag havi 5-10 kiló között dobáltam le az elején, alacsony testzsír mellett ez már jelentősen lassult...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!