16-évesen el szabad kezdeni fogyókúrázni? nem teszi tönkre a szervezetemet? pl:a 90napos diéta? és a mellből is sok megy le fogyókúra alatt?
14 évesen én is ennyi voltam kb... most vok 16, 175 cm magasabb vagyok és 556 kg... és azóta iszonyatos életem van, mindig számolgatom h mennyit eszek lemérem megnézem a kalóriatartalmát állandóan korog a gyomrom és hányingerem van. egy csomót sportolok annak ellenére hogy utálom.:( de pár kilót simán le tudsz adni, én pl. egyszer még 72 kilós koromban pár napig csak csokis müzlit ettem, és lement három kiló... aztán jött a nyár, sokat úsztam, egészségesen kezdtem enni, de végül ez az egész fogyókúra kicsit eldurvult.
és a melled is fogy és csíkos lesz.
hát én nem bírnám amit te csinálsz h leméred mennyit eszel meg stb..!de te milyen ételeket ettél?mindenki azt mondja h egészségesen egyek de ha úgy nézzük semmi nem egészséges:S
én szeretek sportolni:Dés h most kijött a jó idő irány lesz futni járni:D de szeretném ha a melleim u0yanakorák maradjanak de tudom h onnan is fogyni fog:(
A fogyókúrákat csak óvatosan!
16 évesen CSAK orvosi segítséggel (irányítással). Ha rosszul csinálod: sokszor lefogysz (kicsit), majd visszahízol (többet), akkor megedződsz a fogyás ellen, és egyre nehezebben fogysz le! Nagyon elronthatod így az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!