Másfél hét alatt mennyit lehet fogyni ha nagyon keveset eszek és mellette sportolok?
Tudom hogy nem egészséges nagyon keveset enni de most nekem nagyon fontos!!!
Kérlek segítsetek mennyit lehet így fogyni?
kilóban fogyhatsz, de attól nem fogsz jobban kinézni
Én műtét miatt fogytam néhány nap alatt 5 kg-t. Nem lettem szebb :) Csak olyan összeesett. Az izom tűnt el rólam, nem a zsír.
Jobban jársz, ha semmit sem csinálsz. Már ha a normális diétára képtelen vagy és ragaszkodsz ehhez a lehetetlen másfél hetes időkorláthoz.
Eddig egyébként nem zavart, hogy hogyan nézel ki? Most néztél először tükörben? Vagy most tudta meg, hogy lesz ballagás? Nem hiszem!
14: Ez jó ötlet! :) Ennek tényleg több értelme van, mint a koplalásnak.
De ezer "trükk" van. Legyél csinos, az alkatodnak megfelelő ruhát húzz. Ettől már eleve jól fogsz kinézni. Nem vagy egyébként sem kövér, csak egy kicsi felesleg lehet rajtad.
Csináld meg szépen a hajad, plusz szép smink.
Így senki sem azt fogja nézni, hogy most rajtad éppen hány kg plusz van.
Na meg, eddig is tudták, hogy hogy nézel ki. Nem most fognak először látni.
Szörnyen fogsz kinézni, ha ezt valóban véghez viszed, mivel nemcsak a tested lesz löttyedt, erőtlen; hanem az arcod is, beesett szemek, nyúzott kinézet, beteges kinézet, száraz bőr stb.
Lényeg a lényeg, ettől nem fogsz jobban kinézni.
Egy szóval se írta, hogy jól akar kinézni...
"Valahogy" akar kinézni, ahhoz meg bőven jó ez a terv ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!