Nektek melyik diéta vált be eddig?
Figyelt kérdés
Szeretnék diétázni, de nem tudom, hogy melyik az, ami tényleg hatásos és érdemes lenne elkezdeni. Tudnátok segíteni?2016. jún. 4. 10:48
2/4 anonim válasza:
Vagy az, amit az első írt vagy ketogén diéta. Nekem mindkettő működik.
3/4 anonim válasza:
Kalória számolás, teljes életmódváltás
4/4 anonim válasza:
Igazából semmi, mindenképpen millió trükk, igyekezet és türelmes várakozás kellett évekig, hogy képes legyek deficitben enni... De azért van előfeltétel: szénhidrátszegény táplálkozás, megfelelő számú, méretű s elhelyezkedésű étkezések, tervezés és azok hozzávetőleges betartása, a leglaktatóbb ételeim felkutatása, kalóriaszámolás. Ha ez mind megvan és még nagyon fókuszálok, s épp nem vagyok éhes vagy rebellis korszakomban, akkor talán lesz valami lassú fogyás. Ha nem, nem. A mozgás sokat nem szokott jelenteni nekem, de nyilván jó meg kell, de inkább az egészségem s közérzetem miatt. Bár ha egész nap túráznék, az segítene, de nem teszem.
Mindenkinek más a jó egyébként. Meg kell találnod a testhezálló módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!