Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek melyik diéta vált be...

Nektek melyik diéta vált be eddig?

Figyelt kérdés
Szeretnék diétázni, de nem tudom, hogy melyik az, ami tényleg hatásos és érdemes lenne elkezdeni. Tudnátok segíteni?

2016. jún. 4. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
sport+ szálkásító diéta
2016. jún. 4. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy az, amit az első írt vagy ketogén diéta. Nekem mindkettő működik.
2016. jún. 4. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Kalória számolás, teljes életmódváltás
2016. jún. 4. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Igazából semmi, mindenképpen millió trükk, igyekezet és türelmes várakozás kellett évekig, hogy képes legyek deficitben enni... De azért van előfeltétel: szénhidrátszegény táplálkozás, megfelelő számú, méretű s elhelyezkedésű étkezések, tervezés és azok hozzávetőleges betartása, a leglaktatóbb ételeim felkutatása, kalóriaszámolás. Ha ez mind megvan és még nagyon fókuszálok, s épp nem vagyok éhes vagy rebellis korszakomban, akkor talán lesz valami lassú fogyás. Ha nem, nem. A mozgás sokat nem szokott jelenteni nekem, de nyilván jó meg kell, de inkább az egészségem s közérzetem miatt. Bár ha egész nap túráznék, az segítene, de nem teszem.

Mindenkinek más a jó egyébként. Meg kell találnod a testhezálló módszert.

2016. jún. 4. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!