Ha egy nap csak zöldteát és vizet iszok az llehet hasznos is nem?
Úgy érted, hogy enni nem fogsz? Baromság lenne.
Ha eszel is, akkor jó. Minden nap így kéne csinálnod.
Ez akkor lehet hasznos ha baromira elrontottad valamivel a gyomrod, máskülönben semmire sem jó. A szervezetednek aznap is szüksége volna az alapanyagcseréhez szükséges energiára, ha ezt nem kapja meg akkor izmot bontasz le és az anyagcseréd is belassul.
Másra is lehet hasznos egy ilyen nap, ha nagyon rosszul étkezel akkor méregteleníthetsz, úgymond "átmosod" a szervezeted. De egészségesen kell étkezni és akkor nem is beszélünk erről.
Ha fogyás szempontjából vársz ettől valamit, akkor elkeserítelek. Ettől 1 grammot sem fogysz zsírból.
Én rendszeresen hetente egy ivósnapot tartok, amikor csak vizet, édesitetlen teát és gyümölcslét iszom. Éveken keresztül voltak visszatérö veseproblémáim (vesehomok, izületi gyulladások) és emiatt remgeteg gyógyszert szedtem, de mindig csak pár hetes javulást hozott. Valaki javasolta ezt az ivókúrát, és miután kipróbáltam, sokkal jobb lett már a második alkalom után. Azóta annyira javult a helyzet, hogy gyakorlatilag nincs panaszom, se a vesém, se az izületeim nem fájnak, nincs velük bajom.
Szerintem ha nem túl gyakran csinálja valaki, akkor baja nem lesz töle, de mindenkinek saját magának kell kitalálni, hogy milyen gyakran tesz neki jót. Attól, hogy valaki havonta egy-két alkalommal egy napig nem eszik, baja egész biztosan nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!