Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
A nyáron 56/55 kg voltam, mondjuk akkor azt mondták,hogy túl vékony vagyok, tehát elvileg az 58/60 kg az ideális nekem , ennek ellenére próbáltam nem meghízni aztán egyre több lett mindig csak egy kicsit, és most már egy év alatt hat kilót híztam mert 62/63 KG VAGYOK. nem eszek többet, évek óta nem eszek semmi hizlaló kaját, se cukrot , se nasit, se fehér lisztet. Tudni ke,ll rólam, hogy rengeteget sportolok, anyáron is minden nap 20 kmt futottam, de mivel most az ironmanre készülök ezért reggelente úszom, nem sokat csak 2 kmt, aztán biciklizek és futok 20 kmt , és néha insanityzem is :) , de akkor mi lehet a baj. És ne mondjátok,hogy az izom nehezebb mint a háj, mert világ életemben nagyon sokat sportoltam, de annak ellenére nem voltam soha 60 kg felett, és ez nemegy gyors hízás, hanem több hónapja már stagnál.. Mi lehet az oka ?2016. máj. 31. 05:27
1/5 anonim válasza:
Pedig ez izom lesz, de nem értem miért nem hiszel magadnak sem? Leírtad, hogy rendesen étkezel, minden változatlan, kiéve, hogy többet sportolsz => több izomra van szükséged, így a szervezeted épített. De valószínűleg így jobban nézel ki, mint amikor vékony vagy, szóval igazán nincs porbléma.
2/5 anonim válasza:
Ha pár kilóval ezelőtt vékonynak mondtak és edzel, én is el tudom képzelni, hogy izom. Ha nem látod, érzed, hogy háj, akkor miért érdekelnek a számok? Azok nem fontosak, gondolom, fiatal vagy, egyértelmű, hogy változik a tested sport mellett, hiába sportoltál mindig. Ha még nem érted el a naturál maximumodat, jöhet fel izom. Ez ilyen.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)) , csak azért aggódok, mert voltam kb. 68kg is már régebben éés akkor nem néztem ki jól, most meg jönnek fel a kilók, és nem akarok újra úgy kinézni :DD
2016. máj. 31. 18:29
4/5 anonim válasza:
A párom is volt annyi régen, mint most, akkor kissé kövér volt, most karcsú. Változik a test, ne a kilókat nézd :)
Az rendben van, hogy nem akarsz csak hízni és hízni, ügyelj a megfelelő életmódra, az egészségednek is jó az, de ha nem látsz hájat, akkor ne érdekeljen a mérleg.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Nagyon szepen koszonom a valszokat! Megnyugtato ezeket hallani :)
2016. máj. 31. 21:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!