Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka?

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
A nyáron 56/55 kg voltam, mondjuk akkor azt mondták,hogy túl vékony vagyok, tehát elvileg az 58/60 kg az ideális nekem , ennek ellenére próbáltam nem meghízni aztán egyre több lett mindig csak egy kicsit, és most már egy év alatt hat kilót híztam mert 62/63 KG VAGYOK. nem eszek többet, évek óta nem eszek semmi hizlaló kaját, se cukrot , se nasit, se fehér lisztet. Tudni ke,ll rólam, hogy rengeteget sportolok, anyáron is minden nap 20 kmt futottam, de mivel most az ironmanre készülök ezért reggelente úszom, nem sokat csak 2 kmt, aztán biciklizek és futok 20 kmt , és néha insanityzem is :) , de akkor mi lehet a baj. És ne mondjátok,hogy az izom nehezebb mint a háj, mert világ életemben nagyon sokat sportoltam, de annak ellenére nem voltam soha 60 kg felett, és ez nemegy gyors hízás, hanem több hónapja már stagnál.. Mi lehet az oka ?

2016. máj. 31. 05:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig ez izom lesz, de nem értem miért nem hiszel magadnak sem? Leírtad, hogy rendesen étkezel, minden változatlan, kiéve, hogy többet sportolsz => több izomra van szükséged, így a szervezeted épített. De valószínűleg így jobban nézel ki, mint amikor vékony vagy, szóval igazán nincs porbléma.
2016. máj. 31. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha pár kilóval ezelőtt vékonynak mondtak és edzel, én is el tudom képzelni, hogy izom. Ha nem látod, érzed, hogy háj, akkor miért érdekelnek a számok? Azok nem fontosak, gondolom, fiatal vagy, egyértelmű, hogy változik a tested sport mellett, hiába sportoltál mindig. Ha még nem érted el a naturál maximumodat, jöhet fel izom. Ez ilyen.
2016. máj. 31. 11:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)) , csak azért aggódok, mert voltam kb. 68kg is már régebben éés akkor nem néztem ki jól, most meg jönnek fel a kilók, és nem akarok újra úgy kinézni :DD
2016. máj. 31. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:

A párom is volt annyi régen, mint most, akkor kissé kövér volt, most karcsú. Változik a test, ne a kilókat nézd :)

Az rendben van, hogy nem akarsz csak hízni és hízni, ügyelj a megfelelő életmódra, az egészségednek is jó az, de ha nem látsz hájat, akkor ne érdekeljen a mérleg.

2016. máj. 31. 18:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Nagyon szepen koszonom a valszokat! Megnyugtato ezeket hallani :)
2016. máj. 31. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!