Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 69 kilós,12 éves gyerek, hogy...

Tamás2500 kérdése:

69 kilós,12 éves gyerek, hogy fogyhat?

Figyelt kérdés
69 kilós, 12 éves gyerek, hogy fogyhat? A gyerek úszik, nem eszik kifejezetten sokat mégis annyi amennyi. Bárkinek nagyon köszönöm a válaszát!
2016. máj. 29. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
egészségügyi baja nincs?
2016. máj. 29. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:

hány cm?

am egyen többször egy nap kevesebbet ez segíthet

2016. máj. 29. 21:07
 3/9 anonim válasza:
Én megnézetném a helyedben a pajzsmirigyét! Csak egy vérvétel. Egy ekkora gyereket nem kell "éheztetni" elég ha változtatsz az étrendjén. Ha lehet kerülni kell a fehér lisztes dolgokat főleg a kenyeret, helyette zabpehely lisztet kell használni és korlátozni kell az édességet is. Tele van a net receptekkel.Ha ezeken változtatsz látványos és tartós eredményt fogsz nála elérni éhezés nélkül :)
2016. máj. 29. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:

A pajzsmirigyét tényleg jó lenne megnézetni, mert az okozhat hízást.

Nem eszik sokat, az oké, de miket eszik? Mert ha mindennap eszik édességet, attól már hízhat

2016. máj. 29. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Akár tetszik akár nem, a látványosan túlsúlyosak soha nem fognak hosszútávon lefogyni. Soha nem láttam még olyat hogy valakivel megtörtént volna. Ilyennek született.
2016. máj. 30. 00:38
 6/9 anonim válasza:
lehet ,hogy majd kinövi.én is voltam kövér gyerekkoromban aztán normalizàlodott a súlyom,de azért ez tényleg durva!!!kevesebb kaja többször egy nagy hülyeség !!mindenképp kevesebbet kell ennie és többet mozognia,de mindezek előtt megnézetni egy orvossal!
2016. máj. 30. 02:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Nincs egészségügyi baja és nem eszik sokat. Viszont még nem voltunk vele vérvételen.
2016. júl. 6. 17:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem eszik mindennap édességet. Normálisan eszik. Szokott édességet enni nem arról van szó, de nem gyakran és csak egy túró-rudit.
2016. júl. 6. 17:22
 9/9 A kérdező kommentje:
161 cm magas.
2016. júl. 6. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!