Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Betegség alatt mennyit fogyhat...

Betegség alatt mennyit fogyhat egy két éves gyerek?

Figyelt kérdés
12,5kg-rol 11,5kg-ra fogyott két éves lányom egy hét alatt. Nátha és kohogés volt a gond, antibiotikumot nem szedett, probiotikumot kapja. Étvágya már három napja egész jó, de még minden nap 100g-ot fogy. Valakinek tapasztalat meddig fog ez még tartani? Amúgy is állandó gond a súlya, nagyon lassan hízik, és most még ez a fogyás is. Doki pénteken látta, akkor fél kiló mínusza volt, arra nem mondott semmit se. A héten szabadságol, helyetteshez feleslegesen viszem.

2014. febr. 25. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonló szokott nálunk is lenni a helyzet. Ha beteg a fiam ő is képes simán lepasszolni 1 kg-ot. Pedig ő is elég soványka 2,5 éves és 12,9 kg. Szerintem ha jövőhétig se áll meg a fogyás úgy, hogy már eszik rendesen akkor vidd vissza az orvosához.
2014. febr. 26. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt, most megallt, legalabb is ma reggel meg mindig 11,5kg, remelem most mar ha hizni nem is fog, legalabb nem fogy tovabb. De nagyon ijeszto tud lenni egy ilyen hirtelen fogyas.
2014. febr. 27. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Eleinte én is mindig megijedtem, de most már egész "megszokottá vált", ha beteg lesz a fiam mindig fogy. Remélem hamarosan már hízni is fog a lányod!
2014. febr. 27. 21:11
 4/4 ZsZs27 ***** válasza:
Szia! Decemberben voltam így egyik lányommal. Ő is kis súlyú eleve (áprilisban lesznek 3 évesek), és egy hét alatt 1 kilót fogyott, 12-ről 11-re. Utána egy hónapig állt a súlya, majd egy hónappal később hízott 100 grammot. Most viszont az elmúlt 2 hétben belehúzott, mert sikerült felszednie végre 400 grammot. Pedig nem volt rossz étvágya egyáltalán. Nekem két hetente jelentenem kell a súlyt a dokinak. Ugyanis amikor lefogyott kétségbe esve hívtam, hogy ilyenkor mi van. Ugyanaz volt a baj, mint nálatok. Nátha és köhögés.
2014. márc. 3. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!