Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves,55 kilós gyerek hogy...

13 éves,55 kilós gyerek hogy fogyhat le?

Figyelt kérdés
152cm körül vagyok, és 55 kilós vagyok 13 éves létemre:S Mit kéne ennem, és tornásznom hogy lefoggyak?Újévig hány kilót fogyhatnék?
2010. nov. 26. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is kg ennyi a súlyom és magasságom. Csak én 165 cm vok és 53 kg. és 13 éves. Fogyni szeretnék, és én abba fogtam bele, hogy minden nap megeszem 8 almát. Ezt csinálom 2 hete. Az első napokon olyan 3-4 almát ettem meg, mára napi 8-9 et, de van h akár 10 et is :) a barátnőim szerint fogytam. Szerintem próbáld ki, ha nem is almával, de valami olyan gyümivel, amit nagyon szeretsz. Hidd el, ha becsületesen csinálod, menni fognak a kilók. De tudod, így ahogyan ránézek arra, hogy 162/55 nem hangzol dagadtnak, de amikor írtam egy kérdést, akkor mindenki azt mondta h anorexiás leszek. de amikor belinkeltem egy képet, már észrevették, hogy nem is leszek utána egy anos pi*sa. :) Na sok sikert, reméálem segítettem :)
2010. nov. 26. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
több mozgás,kevesebb nasi,barna kenyér a péksütik és kenyér helyett.sok zöldség,gyümölcs.
2010. nov. 26. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:

kine próbáld amit az első írt

nasik, csokik, cukor, üdítőket hanyagolod és menni fog

több zöldséget és gyümölcsöt eszel

és elkezdesz vmit sportolni most fogsz mégcsak megnőnin belefogsz nőni a súlyodba

2010. nov. 26. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
első vagyok. Nekem sikerült.. nem muszály betartanioa, de én csak egy tanácsot írtam.. -.- kösszii
2010. nov. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!