Le kell adnom 2 hét alatt 5 kilót, valakinek valami bevált módszer?
Az ne egyen :P
Engem ez a veszély nem fenyeget, suli miatt korán kelek, de hétvégén is legkésőbb 8-kor már fent vagyok, nem vagyok az az álommanó típus.
nekem két nap alatt meg volt az öt kg minusz.
egy kis kalici virus. igaz ez csak vizveszteség inkább. de virus nélkül egy vizveszteséggel (vizhajto gyogyszer , hashajtó) csalhatsz. de ki ne szársdj! és vigyézz a gyogyszerrel. ez rosz tanács tudnod kell. de müködhet. ha ehhez folyamodsz , hihetetlenül gyenge leszel. szédülhetsz is.
szerintem a béres alexandra 21 naposa- csak 14 napig, addig szerintem leadsz vele annyit. Egyébként meg ha csak 2 hétig fogyózol, akkor a fehérje diétával le tudsz fogyni, de szólok, hogy ugyanolyan éhes leszel, ha nem eszel szénhidrátot, mintha koplalnál.
Hát a második válaszoló ötletével biztosan nem fogsz lefogyni, ráadásul úgy legyengülsz, hogy el se kell menned a versenyre.
Egyébként ha sportoló vagy, tisztában kéne lenned, hogy tudod beállítani a súlyodat, ill. kérdezd meg az edződet, mi van ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!