Cintuskaa kérdése:
Valakinek lenne kedve egy kozos dietaba vagy fogyokuraba bele kezdeni?
Figyelt kérdés
Olyan embernek orulnek aki kitarto es akivel inspiralhatjuk magunkat. Sajnos nekem nincs eleg akaraterom vegig csinalni igyis faradt vagyok dolgozom es ekozben az egesz haztartasert felelos vagyok mire odaerek hogy van 1iram szabadtevekenyseget csinalni inkabb altalaban eldolok.eddig kaveztam rendszeressen es az utobbi 5hetben nem csokit sem eszek mar ugy 2hete es mostmar kisse bagyadtnak ,erotlennek erzem magam. Mondtak egyek tobbszor keveset de ez se egyszeru feladat egyebkent. Max 1hetet birtam ki napi 20perces tornaval.(Biro Ica videoval).nem vagyok kover de vekony se . de szeretnem formalni a testem meg fogyni is. Aki benne lenne ebbe az irjon vagy jeloljon be a facebookon "Bors Cintia Bernadett" kapcsolattartaskent. :)2016. máj. 26. 06:35
2/3 anonim válasza:
Helló :) én is így kezdtem és 4 hónap alatt 10 kilót sikerült fogyni. ;) be jelöllek és beszélhetünk ha akarod ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Annak orulnek.:)
2016. máj. 26. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!